agacsizkoala Dogahcr ben kullanıyorum oğlum üç yaşına girecek hala sığıyor içine , çok konforlu değil ama portatif kirlendiği zaman duşakabine sokup yıkayabiliyorum o yönden çok rahat
Sherlock1180 Dogahcr biz kullandık iki yaşına kadar içine sigdi çokta güzeldi arkadaşında dediği gibi portatif her yere geldi bizimle kullanımı temizliği çok kolay
baloglum_e Dogahcr bende kullanıyorum memnunum ama ayaklarını koyacak yeri yok ya sanki o biraz sıkıntı yaratmaya başladı artikk ayakları ağrıyor gibi uzun süre kaldığında ayaklarını bacağımın üzerine koyuyor
Yusufagahinannesi Dogahcr erkek kardeşim 7 yaşında annem 5 yaşına gelene kadar kullandı onda Şuan oğlum 1 yaşında oda aynı sandalyeyi kullanıyor. Çok sağlam hafif taşınabilir çok güzel bi ürün
birbenbirbebegim Dogahcr Ben kullanıyorum. Temizliği kolay. Şimdiye kadar da düşme benzeri bir durum yaşamadım
Kbrgnca Dogahcr ikea langur kullanıyoruz. Antilop ta güzel fakat langur ağır olduğu için daha güvenli. Kızım hareketlenmeye başlayınca anladım ki ağır sandalye daha iyiymiş. Başta antilop almadığıma pişman olmuştum ama şimdi iyi ki ağır olanı aldım diyorum