Saricizgilibeyazev Hanımlar bebeğiniz için kullandığınız kamera var mı? Mesela mutfakta iş yaparken onu telefondan takip etmek gibi ya da o tarz şeyler . Gerçekten kullanışlı önerdiğiniz bi ürün ?? Önemli benim için 😞
Meryemmtemev Saricizgilibeyazev ben vtech kullanıyorum e bebekden aldm inanılmaz memnunum cıt sesini bile algılıyor ve kamerası cok net
gulsenkonakli Saricizgilibeyazev motorola kullanıuoruz çok memnunuz ama baya zamlanmış e bebekte bebevo da iş görüyor kullananlar memnun😊
burcukky Saricizgilibeyazev e bebekten aldik 2 tür motorola var biri wi-fi ile dışardan da bağlanılan biri bağlanmayan.biz baglanmayanini aldık çok memnunuz. Ses ve görüntü kalitesi çok iyi bebek çit dese sesi geliyor.gece görüşü de iyi.
gulsenkonakli Saricizgilibeyazev işlevi aynı açıkçası değmez onca paraya bence biz aldığımızda bu kadar değildi piyasa resmen uçuyor şimdikş aklım olsa o zaman da bebevo alırdım eşim tutturdu motorola diye arkadaşı önermiş ses etmedim gönlü olsun dedim😁😁
Meryemmtemev Denizmelisa cok iyi cekim gücü filan süper benm evim dubleks cekmedigi yer yok diyeblt gözüm kapalı tavsiye ederm arkaşımın briisi kamerası dönenden aldı oda cok memnun ben bulamammıştım nomral olanından aldm birde wifili olanına dkkt edin satıcı bize wifili olanı net olmazsa kullanamazsnz demişti
Saricizgilibeyazev Meryemmtemev cnm resim atma şansın var mı bakıyorum hangisi olduğuna ama iki tane var şimdide
Meryemmtemev Saricizgilibeyazev şmdi gördüm mesajını https://www.e-bebek.com/vtech-bm3200-dijital-bebek-izleme-cihazi-p-vtc-bm3200/
Aysenil_ Saricizgilibeyazev burdan birinin önerisiyle bebevo901 aldım çok memnunum gece görüşü bile var çekiöm gücü süper hepsiburadadan bana özel bir indirimle baya uyguna aldım