baloglusss Kızlar h&m nin penye uyku tulumunu kullanan var mı? Sitede tog değeri yazmıyor bulamadım hem bu mevsim hemde yaz için istiyorum ama 0.5 mi 1 tog mu bilmiyorum elinde olan bilgi verebilir mi?
tugcelikb baloglusss galiba şu ayakları kapalı kolları kısa olanlardan bahsediyorsunuz biz aldık geçen aylarda içinde etiketiyle geliyor 2 tog yazıyor
Melesss baloglusss instagramda elanın uyku tulumları diye bir sayfa var ben hem yazlık hem kışlık ordan yaptırdım çok memnunum tavsiye isterseniz
Meltemingo baloglusss canım icinden kucuk kart ckiyo dereceye gore nasil giydirmen gerektigine dair kac tog oldugunu hatirlamiorum etiketini kesmisim rahatsiz etmesin diye ama yanlis hatirlamiyosam 1.0 tog olmasi lazim
Eminos baloglusss bebeğiniz kac aylik bulundugunuz sehir neresi yaz icin filan alacaksaniz almayin zibinla uyuyor cocuklar bu mevsim icinde penye tulumlar yeterli oluyor e bebekte filan 30-40 lira
Meltemingo TheBossMom TheBossMom ben alirken buyuk almistim 1-2 yas 7 ayligiz hala kullaniyoruz buyuk almak mantikli buyun geldigi icn zaten rahatsiz olmuyolar
baloglusss TheBossMom bu benim baktığım tulum şeklinde ayakları açık bebeğim 8 aylık olmak üzere kışın lcw 2,5 tog olanı kullandım artık hem küçük hem kalın geliyor
Eminos baloglusss bende konyada yasiyorum 8,5 aylik oglum simdi hep pijama ile yazinda tek zibinla uyur buyuk oglum oyle olmustu