Meltem_eylul Bende birkaç çeşit gaz damlası kullandım ama çareyi probiyotik te buldum,Kullanmaya başladığım an rahatladı kızım..Nurse harveys benim kızı rahatlatamamisti
Arel22 Zinco biogaia ve nurse harveysi kullanıyorum. 2 ay 26 günlük. Zinco günde 4 defa 6 damla biogaia günde 1 defa 5 damla nurse harveys günde 3 defa 15 damla. Bize anca fayda ediyor çok gazlı bir bebek
Arel22 220322 zinco tamamen bitkisel kimyon ve dereotu yağı var. Doktorum bu şekilde doğru kullanımı olduğunu söyledi. Ağır gelmiyor sadece tadını sevmiyor bebeğim. Birde d vitamini olarak ocean vitamin d3 400ıu kullanıyorum onun içinde de zeytinyağı var o da rahatlatıyor benim bebeğimi.
220322 Arel22 bende zinco kullanıyorum ama günde 3 damla olarak kullanıyorum . Bu ara sancıları başladı yine artırayım bende ozaman
Arel22 220322 doktorunuza sorun bence önce ben hep bu şekilde kullandım ama sizde danışarak arttırın. İnşallah kısa zamanda geçer bebişin sancıları 🤲🏻
Poncikkkk 010422 ben nurse harveys şurup kullanmıştım etkisi oldı ama belli bir süre sonra etki etmiyor artık doktorun önerdiğini kulln