Pamuguum Arkadaşlar 40 günlük bebeklerinizin beslenme duzeni uyku duzeni nasıl gece beslenmesi kaç kere oluyor uzun mu sürüyor emmesi kısa mi özellikle gece
Cansudkmts Pamuguum bebeğim 1 aylık oldu olmadı diyim gece beslenmeyi kalmayı kestim kendi 40 çıkıncaya emzirip yatırıyordum tabi yarım saat sonra 3 defa kalkardı hala öyle gerçi ama kendi ne zaman aç hissederse o zaman kaldırdı hep
Zeynep0808 Pamuguum 43 günlüğüz geceleri acıkınca uyanıyor tam doyum sağladığında 2 saat uyanmıyor ama az emiyorsa 1 saate tekrar emmek istiyor genelde bir iki defa da sagıp veriyorum
Pamuguum Cansudkmts bende kaldıramıyorum epeydir. Akşam vakti oldu mu memede çok agliyor bırakıyor sizlerde de oluyor mu neden acaba
Pamuguum Cansudkmts benimki keşke memede uyusa. Memeye gelince ağlıyor her zaman yapmıyor ama mesela sabah saatleri yada akşam üzeri gibi .. memeyi alıp ağlayıp bırakıyor tekrar aranıp aynı şeyleri yapiyor
Cansudkmts Pamuguum ninni söyleyin yada çatınız ninni belki bazen çok huzursuz olduğu saatler oluyor ben o saatleri bir türlü bulmadım benim bebeğim de nini dinleyerek uyur mesela
Pamuguum Zeynep0808 peki sizin bebeginiz memede kavga ediyor mu memeyi arıyor tutup ağlayarak bırakıyor tekrar arıyor tekrar ağlıyor bunu gün içinde yapıyor mu
Pamuguum Cansudkmts ne kadarlık sizin bebek ninni söylüyorum ama onu anlamıyor daha .ama o memeyle kavga zamani birsey etki etmiyor
Cansudkmts Pamuguum 4 aylık ben ben dogdundugun dan beri piş pişliyorum yada dua acıyorum öyle ninni söylüyorum ama tabi huzursuzda emmek istemiyorsan dışarı hemen dışarıda uyutuyorum