Lavinia_21 4 gündür ishal oğlum özellikle dün ve bugün çok fena oldu çok su kaybediyor gece hastaneye gittik iğne ilaç vs kullanıyoruz ama ishali geçmiyor bi türlü 1 kilo kaybetti ne yapacağım nasıl geçer
kitapkurdubebeninanasi Lavinia_21 oğlum da ilk diste ishal olmuştu. Canim eğer emziriyorsan muz ye ve yedir. Yagli hicbir sey verme. Haslanmis patates verebilirsin yoğurtiyi gelir. Pirinç lapasi baya iyi geliyor bol su. Ve pirinç lapasini yaptigin suyu da icirirsen kesiyor. A bide doktoruna sorarak raxenin diye bir hap var onu kullanabilirsin
Gulsh Lavinia_21 canım patates püresi getirebilirsin yoğurtla birde pirinç lapası muz yedr iyi gelio ishale bunlar
Lavinia_21 Mariposa geçmiş olsun bizde ateş yok ama ishal ve kusma var kusmayı iğneyle hallettik ama ishal geçmek bilmiyor
Lavinia_21 Gulsh yedirdim patates püresini ama işe yaramadı ishale devam muzu da ağzına sürmez başka ne yapsam bilemedim
huzunkovankusu Lavinia_21 pirinç lapası bulgur lapası yemez mi yağsız oğlum da aynı şekildeydi onlarla atlattık geçmiş olsun 😔
aykoz_ Lavinia_21 enteregermina kids cok iyi maflor yazmıstı doktor tuz kaybı sebebiyle zinko şurup yazdı onun dısında kefir,ayran,pirinç,havuç,ekmek,makarna,ptates bunları biliyorsunuz zaten bizimki norovirüs olmuştu günde 25 kere ishal yapmıştı en önemlsi bol su
1Mother1Boy Lavinia_21 Elma Havuç Muz Haşlanmış patates Yoğurt Pirinç lapası Bunlar iyi geliyor ishale
misaaaaa Lavinia_21 14 aylık kızım 1 haftadır ishali vardı ne denediysem geçmedi reflor aldım eczaneden yoğurtla yediremedim toz şeklinde zaten çay kaşığıyla ağzına verdim az az birazda su çok şükür düzeldi birgün sonrası epey kesildi ishali çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🤲
Smyrhcr Probiyotik ver bağırsakları düzene girsin bol kuru naneli yemekler yap kefir ve katı ayran ver bide yoğurt nişasta karıştır 2 kaşıkta olsa yesin işr yarıyor
birtatlianneee Lavinia_21 içirebilirseniz sumak çayı bi kaç kere bir iki tatlı kaşığı bile içse ishali kesiyor ve bağışıklığı güçlendiriyor şırıngayla verebilirsiniz kaşıkla içmezse
RainOverMe Pirinç, pirinç unu, yogurt( süt ürünleri), havuç(suyu da olur), muz, patates, şeftali ve suyu, elma ve suyu. Cok gecmıs olsun🌺🙏🏻