Aaaaaadora Leyla0613 bizim dikişli yeri hiç inmiyor dikişsiz yerinide çok yağlayıp 15 dk oynayınca iniyo tekrar gidicez haftaya ama korkuyorum yeniden operasyon olur mu diye
Leyla0613 Aaaaaadora inşallah bir problem yoktur baktırın mutlaka içiniz rahat etsin erken farkedılirse doktor belkı kendi de açabilir
Aaaaaadora @“eylulci” cerkezkiz06 bayrama kadar bizimde iniyordu bir anda inmemeye başladı yine arada oymuyorum ama dikişsiz yeri çok az iniyor malesef tekrar operasyon olöasında korkuyorum
Zer Aaaaaadora merhaba insallh mesajımı görürsünüz mesjlarinizi okudum bizimde bebeğin apsesi var hemde aynı sizinki gibi geçti demişsiniz nasl gecti apseniz oparasyonlami
Zeynep49 cerkezkiz06 ben 3 sefer falan görürdüm doktora bişey demedi geriye doğru çekin dedi hep ama kaç ay sonra yapışma oldu bizim doktora götürdüm sonbaharda getir açarız dedi 10 aylik olacak acirmi çok nasıl olur endişeliyim
cerkezkiz06 Zeynep49 biz cok zaman gecmeden fark etmistik inanin size endise vermek istemem doktorunuz oyle diyorsa bir sey biliyordur tabiki. banyodayken bol bol kendiniz acmaya calisin her seyin caresi var endiselenmeyin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zeynep49 cerkezkiz06 ben o sekil açabilirmiyim sonuçta deri yapışmış ama en kısa surede yine götüreceğim teşekkür ederim
Aaaaaadora Zer kendiliğin geçti doktorun dediği ilaçları sürdük orayı sürekli boşalttılar ıslak mendil kullanmadım ve pişiğine dikkat ettim kremledim hep şükür geçti
Betuulozturk Zeynep49 duş aldırdıktan sonra yapın orası yumuşamış olur hemde canı yanmaz ileri geri yapın
Betuulozturk Zeynep49 hergün banyo yaptırın hergünden ileri geri mutlaka yapın ama düzelmezse yine doktora gidin sünnet sonra olmaması gerek cünkü