Kader_ruya Kızlar 3 aylık bebeğim var emziriyorum kilo problemimden dolayı diyetisyene gitmek istiyorum gidip de uygulayan var mı zor oluyor mu emzirirken diyet yapmak sütte azalma yada emzirmeden kaynaklı sürekli yemek yeme isteği
QueenMommm Kader_ruya ben 1,5 aylıktı bebeğim gittim bı sorun olmadı zaten sağlıklı besleniyorsun bol su içiyorsun
Emir_mom Kader_ruya Diyetisyenden destek almadım ama kendim diyet yapıyordum maalesef sütümü etkiledi bıraktım.
Ozgesare90 Kader_ruya benimde bebeğim üç aylık ben de araştırma içerisindeyim 20 kilo fazlam war nasıl vericek bilmiyorum sütümün azalmasını da istemiyorum yarın kendimce diyet listesi yapmam lazımm🤨
Efesemirsmom Kader_ruya tam 50 gunlukken diyetisyen kontrolune diyete basladim ve toplam 14 kilo verdim :) emzirirken daha kolay kilo veriyorsun cunku gunde 500 kalori yakiyor vucut sut uretimi icin.. diyetisyene emzirdigini soylersen ona gore bir program yazıyor zaten diger listelerden farkli. Benim sutum hic kesilmedi. Cok saglikli beslendim iyi geldi bana.. Kendi kendine yapma derim ama ac kalmaman lazim
Kader_ruya Ozgesare90 30 kilo da benim fazlam var süt arttırıcı şeyler yazıyormuş ama ben kendim yapamam kontrol edilmem gerek iştahlı biriyim 😊
Kader_ruya Efesemirsmom kendim hayatta yapamam zaten diyetisyen kontrolünde olmazsam yapamam iştahlı biriyim 😁
QueenMommm Kader_ruya vermez olurmuyum 15 kilo verdim 😁 devam ediyorum hala kaçamaklar yapmasaydim daha çok verirdim 😒
Emir_mom Kader_ruya Aslında benim hatam normalde düzenli beslenirken öğünleri suyla meyve ile geçiştirmeye çalıştım 🙊
Efesemirsmom Kader_ruya online diyet yapan diyetisyenler var gunluk ne yedigini ictigini fotoğrafını atip rapor veriyosun. Oyle daha kontrollu oluyor insan tavsiye ederim:)
AryaHanim Kader_ruya anne sütü kıtlıkta dahi gelmeye devam eder sizin yediklerinizden bağımsız bir sistemi vardır. Ben 1 ay önce tüp mide ameliyatı oldum üzerine süt ürünlerine alerjim çıktı ve hiç birşey yiyemez oldum su bile icemedim 2 hafta sütüm Allah bereketini arttırsın hiç azalmadı kızım 9 aylık oldu memeyle yapışık yaşıyor diyebilirim.
iremceren Kader_ruya diyetisyenle yapınca sorun olmuyo çünkü her besin grubunu yiyosunuz yasak bir şey olmuyo
UraSsmom Kader_ruya Diyetisyenle ilerlemek tabi ki en iyisi zaten onların diyetiyle sütün azalmasını bırak artıyo bile.