acemi_annee-23_ 7 aylık bebege yağda yumurta verilir mi? Nasıl verilir.? Dişleri olmayan bebek pankek yiyebilir mi
Kader_cinar acemi_annee-23_ tabiki verilir haşlayıp sarışını da verebilirsiniz ya da tavada da yapabilirsiniz ama sadece sarısı ve evet dişleri olmayan bebekler de katı şeyler yiyebilir çünkü onlar dişleri olmasa da damaklariyla cignerler
Ucansupurge acemi_annee-23_ pankek omlet haşlama yöntemi ile sadece yumurtanin sarısı verilebilir. Beyazı alerjik olduğu için daha ilerleyen aylarda veriliyor. Dişleri olmasa bile damaklari çok güçlü çiğneyip yutabilir.
Deletedmom_16 acemi_annee-23_ sarısından sonra minik minik beyazını da deneyin. Bir reaksiyon göstermezse sarı/beyaz devam edebilirsiniz. Ben 7. Ayda sarı/beyaz verdim. Doktorum söylemişti denememi. Çünkü asıl faydalı olan sarıdan ziyade beyazı. Zeytinyağında yapabilirsiniz tabi.
acemi_annee-23_ Kader_cinar boğazında kalır diye korkuyorm pankek. Bçde yumurtayı hangi yağla yapmalıyım
Masalingonunannesi Doktor tavsiyesi ile 6 aylik kizima once sarisini sonra beyazini verdim suan ikisinide hem yagda hem haşlanmış olarak yiyor