Gokcennderenn Kuzeysmommmmm hiç yapamadık arada kollarını yapardık sadece oda sıkılır yani hiç bir doktor da önermiyor ablam kundak yüzünden bebeğinde kalça çıkığı oldu
Muhasebeciana Kuzeysmommmmm hic yapmadik. Annem birkac kez yapmisti ondada hemen acmistim kizimi ona ragmen kalca cikikligi olusmustu kizimda kesinlikle yapmayin
Kuzeysmommmmm Sadece kollarına yapıyorum bende komple hiç yapmadım. Oğlum 3.5 aylık hala sıçrayarak kendini uyandırıyo, bu aralar kundağını da açmaya başladı. Uyku tulumu mu kullanıyorsunuz?
Cleveland Kuzeysmommmmm bende sadece kollarını kundak yapıyorum belden asagısı serbest bebegım 4 aylık oldu bende hala bırakamadım bır ara bırakmak ıcın karar verdım ama sureklı kendını uyandırdı huzursuz oldu uyuyamadım bende nasıl bırakacağım bılmıyorum 🤷♀️ Kundak dan ellerını çıkarıyor benım kı de
Kuzeysmommmmm Muhasebeciana yarım kundak kalça çıkıklığına sebep olmuyor doktorumun bilgisi dahilinde yapıyorum
Kuzeysmommmmm Toprakmelissa bende ondan korkuyorum işte bir anda bırakmalı mıyım? Bebek dönmeye başlamıştır nasıl kundak yapıyorsunuz hala
sarmaliklahana Kuzeysmommmmm kollarda sıcrayarak uyanıyordu tabii. 7 günlüktü yüz üstü yatırmaya başladım 2.5 ay öyle uyudu gece gündüz mis gibi uyuyordu 😄 sırt üstü kendi uyumuyordu resmen. Ama kendisi basını cebiriyordu nefes alamadığı zmana bende sürekli kontrol ediyordum. 2.5 aylıkken ayakta sallamaya başladım ozman sırt üstü uyumaya başladı onda da artık uyanmıyordu zaten
Toprakmelissa Kuzeysmommmmm inanırmısın bende şaşırıyorum nasıl açmıyo rutin oluşmuş farkında heralde uyuycağından ama uyku arasında kendi açıyo zaten
Mariposa Kuzeysmommmmm yok canım hicbirsey kullanmadım yatağına yatırdım üstünü örttüm bebek zaten üstünü açmıyor.
Kuzeysmommmmm sarmaliklahana yüz üstü yatırmak gece sıkıntı diye gündüz yatırıyorum arada bir ama çok sevmiyo maalesef 🤷♀️