Ball-kizimm Kızlar biraz önce sosyal medyada gördüm bebeklerde saç kazıtmak beyin gelişimi açısından önemliymiş, benim bebegimin 3 aylıkken tüm saçları döküldü suan (8aylık) bile tel tel az var kazıtmalı mıyım döküldüğü için gerek yok mudur
TheBaby Ball-kizimm Saç kazıtmakla beyin gelişimi hiç bi bağlantı kuramadım ben ya. Gür olsun diye kazıtırlarmış benimkini kazıtmışlar ama yine seyrek. Ben çocuklarımınkini kazıtmadım o yüzden. Beyin gelişimi başka bir şey ya. Saçını kazıtmadığım oğlum bu kez kaç kez Türkiye 1.si oldu. Kazıtsaydım ne olurdu acaba😂😂😂 Ben inanmıyorum
JackDaniels Ball-kizimm Ay her okuduğunuza inanmayın Allah aşkına😂 Çocuğun psikolojisi için bile iyi değil kazıtmak. Üstelik saç tipi neyse odur gürleşme vs yapmaz yani..
Deross Ball-kizimm beyin gelişim ve saç ? Bence inanmayın saç kazıtmak saçı güçlendirmediği bile kanıtlandı yakın zamanda
Lulemom Ball-kizimm bi çok doktor saç kazıtmanın bi etkisi olmadığını söylüyor. Tek yararı uzarken aynı uzunlukta oluyo hepsi. Başka bi yararı yok yani.
Ball-kizimm JackDaniels inanmak değil zaten bilgisi olan var mı diye soruyorum aynı zamanda da araştırıyorum şuan ☺️
Nursemommmm Ball-kizimm instagram da kozmik bakım takip edin 😊 kesim yapmanız gerekn günleri söylüyor