91817161 Berenarya bi gözü küçük içiyle beraber , gelişmeyen gözü yani. Anne karnında retinada gelişmesi gereken bi yer oluşmamış dedi o yüzden görme yok maalesef
Berenarya 91817161 cocuk kac yasinda nerden biliyorlar görmediklerini 3 yas üstünde net anlaşılır bence başka doktorlara gidin
Beyza_ae 91817161 91817161 merhaba benim oğlumada sol gözüne retinal agenezi teşhisi konuldu 18 Günlük Ken yani anne karnında görme tabakası gelişmemiş gözü görmez dediler ankarada prof bi doktora götürmüştük ben istanbulada götürmek istiyorum oğlumu bi tedavisi var mıdır acaba size ne söylenildi nasil. Bilgi verildi anlatabilir misiniz
91817161 Beyza_ae bende Ankara’da bi Prof varmış oraya getirmek istiyordum . Ankara’daki doktorunuzun ismi nedir ? Bizim de anne karnında gelişmesi gereken bi durum gelişmemiş zaten küçük belli çocuğun gözü . Hiç göremez ya da çok az görür dediler . Kaç aylık bebeğiniz ?
91817161 Beyza_ae özelden görüşme şansımız var mı bende haftaya Ankara’ya götürmek istiyordum hangi doktora götürdünüz acaba
Beyza_ae 91817161 merhaba oğlum şuan 1. 5 yaşında ankarada yüksel totan diye bir prof doktora götürdük gözünün görme tabakasının anne karnında gelismedigini ve göremeyeceğini söyledi haftaya birde İstanbula götüreceğiz bir umut belki güzel bir haber alırız umuduyla
91817161 Beyza_ae Ankara’da şengül Özdek diye bi Prof varmış ona götürmek istiyorum. Siz İstanbul’da kime götüreceksiniz
Beyza_ae 91817161 evet Şengül ozdek bizede önerilmisti ama ona götürmedik eğer giderseniz ve olumlu sonuç alırsanız buradan bana bildirirmisiniz lütfen ona götürmedigim için pişman olmuştum doktor önermişti çünkü ama ben yüksel totana götürmüştüm eğer size olumlu bir sonuç verirse bende ona götüreyim
Beyza_ae 91817161 İstanbul da da Osman şefki arslan diye bi doktora götüreceğiz onu da Atv habere çıkmasi vesilesiyle gördük gözü görmeyen bir bebeğin tüm doktorlar göremez demesine rağmen gözünü açmış tesadüfen haberde görüp randevu aldım bir umut götürelim dedik
91817161 Beyza_ae derdimiz ortak Rabbim şifa versin ikimize de özelden telefonlarımızı alalım isterseniz . Siz İstanbul’a benden önce gitceksinzi sanırım siz de bana bilgi verir misiniz ?? Şevki hoca nasıl bi teşhis koyacak
Beyza_ae 91817161 amin amin cok zor ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştum ama bir süre sonra kabullenmeye başladım sayılır Allahtan geldi şükür ediyorum ki bir gözü görüyor Allahima çok şükür Allah sizede şifalık versin İnşallah İnstagraminiz varsa eğer ilk olarak oradan arkadaş olabiliriz varsa hesabınızı söyleyin istek atayım
Beyza_ae 91817161 veririm tabiii 5 eylüle randevu aldık bakalım sizde bana Şengül ozdek hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum