Zbegik_06 Arkadaşlar merhaba bebeğim 5 buçuk aylık bazıları örümceğe koyma vaktinin geldiğini bazıları da koymam gerektiğini söylediler sizler ne zaman kaç aylıkken koydunuz bu arada annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü, kutlu olsun
Mimoza-kizim Zbegik_06 anneler gunun kutlu olsun :) benim bebegim 6.5 aylik ben 7bucuk 8 aylikken koyucam örumcege bebeklerde parmak ucuna basma riski oluyormus oyuzden riske atmak istemedim zaten 1 ay geriden geliyo erken dogdugu icin
-annesininprensi- Zbegik_06 ben hiç koymadım ve iyiki koymadım doktorlar onermiyor cnm ya bir araştır derim kimseyi dinleme de çocuğun için yapmak istediğinin en iyisini yap herkes yapmış bise olmamış deme araştır
Teemo07 Zbegik_06 açıkçası bende zamanında çok düşündüm ama koymadım. 8.aydan itibaren koltuk altından tutarak 4 ay boyunca evi gezdirdim. Evet bende bel falan kalmadı ama maşallah 1 yaşında yürümeye başladı. Beni de o eğilme derdinden kurtardı. Parmak ucuna basma olayını hiç yaşamadık bu sayede. Uzun bir süre bu sebeple bebekler yürüyemiyormuş yani yürümesi gecikiyormuş.
Bebegimm1 Zbegik_06 ben almadim ihtiyac da duymadim hem zararli hemde parmak ucunda yurumesine sebep olabilir diye. Ve emekleme koltuk kenarlarindan tutunma derkenn yurutece gerek kalmiyor
Irmakprensesinannesi Zbegik_06 9 qy 4 günlük dokrpumzux asla koymuycaksin dedi hiç almadım yürüme qrkadasi var arasbasi var ona koyarım genlde
Sahinnnn Zbegik_06 ben yürüteçle büyümüşüm hiç sıkıntım yok şükğr tek bakıyorum bebeğime 5 ay 7 günlük çok uzun süreler değil ama az az koyuyorum bir şey olacağını düşünmüyorum parmak ucuna basıyor falan diyorlar ama o olacağından oluyor bence