TheBaby 1mom1beybi Valla doğudayız sacede flo var burda. Denemdende alamayacağım için internetten alamadım. Ordan aldım yumuşak bir ayakkabı. 12.ayında şu an yürümek üzere
Kocakgiller 1mom1beybi 12 ayın ortası idi öyle özel bi ayakkabı almadım pazardan normal birşey aldım. Sonuç olarak hepsinde yürüyorlar 😊 sadece hafif ve rahat olmasına dikkat ediyorum.
Evsaanne Egehaninannesi baby walk nasıl acaba bende kıZıma almayı düşünüyorum herkes vicco deyip duruyor da
CahideBurak Kocakgiller ilk ayakkabı çok önemli yanlış anlamayın ama ilerleyen zamanda bende pazardan başka yerden adayı düşünüyorum ama ilk çok önemli ayak gelişimi için sonuçta
Deletedmom_7 1mom1beybi araştırarak trendyoldan aldım deri ortopedik ayakkabı iki tane biri yazlık bi spor ayakkabı
annesioglusu3 1mom1beybi bir tane deri anatomik annem almis gayet hafif ve bükülen bir ayakkabı onunla rahat yürüyor. Bende bir adidas ayakkabı birde attipas aldım. En rahatını ve ilk yurumede gerçekten bebeğin rahat edeceğini söylemek gerekirse attipas derim
Selver58 Vicco aldım alıp alabileceğiniz en rahat ayakkabı kaliteli de şimdi oğluma da vicco kullanacağım inşallah doktorlar yürüme ayakkabısı Adidas Nike vs önermiyor
HonKiPonKiDoNiNo 1mom1beybi Evde vicconun panduflarindan giyiyordu, disarda nike ve skechers ilk ayakkabilariydi.. 1 yasinda yurudu
karprensesiannesi 1mom1beybi vicco aldım ben 11 ayında şu an yürümeye başladı çok rahat etti tavsiye ederim
tasyan 1mom1beybi Nu bebe tek geçerim. İlk adım ayakkabısı bilekten destekli ve deri olması gerekiyor. Vicco hiç kaliteli değil, nasıl bu kadar önerilmiş anlamadım. Aldım ve iade ettim geçen ay.
Meryem-2810 tasyan aynen benim de doktorum önerdi nubebe vicco almıştım ama nubebe de daha rahat ve düzgün yürüdü. Ev ayakkabısı bot. Spor artık hepsini ordan alıyorum kaliteli de aynı zamanda
senamiray 1mom1beybi vicco aldım tabikide 11 aylıkken yürüdü ama kış olduğu için anca dışarda yürümesi 14 aylığı buldu