Busrabsr Kizlar 5 aylik bebegim var sezaryandan sonra duzensiz 2 kere kanama geldi 3 uncu adetim de duzenli geldi simdi 2 aydir adet olamiyorum tum adet sancilari belirtisi var ama sökülemiyor gibi testler yaptim negatif ama anlamadim niye olamiyorum
cicekcan Busrabsr benimde aynı sizin gibi sezeryandan sonra 3 kere oldum sonra 2 ay olamadım kadın doğuma da gittim sonra oldum ama her adet olmam da bas dönmesi baş agrısı denge kaybı yaşıyorum çok ağır geçiyor
Nur2021 Busrabsr bebegim 9 aylik sadece bi kere duzensiz adet oldum daha da yok, artikdoktora gitmeyi dusunuyorum 🤔
GizeminEdizi nur-nr_123 acaba 3 aylık igne kullanımından sonra tarlusal kullanınca da hemen olmamak normal mi acaba. Fikriniz var mı?
nur-nr_123 GizeminEdizi hiç bir fikrim yok cnm kullandığım şeyler değil ama hani çok rahatsız ediyorsa muayene ol ama 1 sene normal
Busrabsr cicekcan ilacmi verdi benim zaten dogumdan sonra denge kaybim halsizlim hep oldu hic bi vitamin kan hapi kullanmadim😌
Mthnmmy cicekcan ben de sezeryanda sonra bir ay oldum sonraki ay olmadım bu ay da olmayacak gibiyim acaba muayene olmak gerekir mi
cicekcan Busrabsr yok ilaç kullanmadım olursun normal dedi ameliyattan dolayı mı cok oluyor denge kaybı baş dönmesi adet olmaya yakın 😞