Themia Merhaba, kızım 8 ay 1 haftalık atak dönemindeyiz kendi kendine uyuyan yavrum şuan kucağımdan inmiyor ya. Aynı şeyi yaşayanlar var mı atak bitince düzelir mi 😔
Sehnurr Themia benim ki doğduğundan beri öyle 😂 bizde 7. Aya girdik uyku düzeni karmakarışık oldu geceleri güzel uyuyan çocuk saat başı uyanıyor ve odasındaki koltukta yatmamı istiyor beni görmeyince orda ağlıyor önceden kendi kendine dalardı geri uykuya 😖
Ucansupurge Themia 🙋8aylik kızım geceleri sürekli uyanıp oturuyor, gündüzleri uykuları 20-30dk sürekli anne anne tepemde. Babasinda bile durmuyor sürekli kucak istiyor. Dişte çıkarıyor evde kaos hakim
Deletedmom_7 Sehnurr hamakta uyuyan bebeğim hamağı bıraktı kolumda uyumaya başladı🤭 boynumda sinir sıkışması var nereye kadar dayanırım bilmiyorum 🤷🏻♀️
Themia Deletedmom_7 benimde işte koynumda uyuyor ancak yatağa koymaya kalkıştığım an koala gibi bana yapışıyor 🙁
Deletedmom_7 Themia atak ne kadar sürüyor acaba Allah yardımcımız olsun antideprasan kullanıyorum arttırsam mı acaba bu dönemde sakinlemem lazım🤣🤣🤣🤣🤣
Deletedmom_7 Themia bi ara bizde öyleydik 3 kişi aynı yatakta yatıyorduk inat ettim zar zor alıştırdım ve hala eşim işe gittikten sonra kıpraşır yanıma alırdım çünkü direk ama almıyorum artık ama dk bir kalkıyorum sürekli
Busraslan5 Themia 3 gündür hayatım kaydı resmen. Çığlıklar atıyor uyutmaya çalış Inc. Çok sık uyanıyor ve memeden ayrılmıyor. 8 ay 10 günlüğüz bizde 😪
Mumsy Busraslan5 8 ay 24 günlük bebeğim aynı durumdayım. Başım zonk zonk zonkluyor beraber ağlıyoruz bazen
Themia Busraslan5 bu durumu yaşamış anne yok sanırım herkes aynı dertten muzdarip. Kızımda öyle çığlık çığlağa sanki iğne batırmışım gibi bağırıp ağlıyor
Dmt2780 Themia atak mı blmyrm ama 7 ay 26 günlük oğlum aynı özellikle geceleri ızdırap. Yatırıyorum max yarım saat sonra bas bas bağırarak kalkıyor bir türlü çözemedim sabaha kadar 5472829 kez uyanıyoruz