Wonderful_mom Kizlar her yerde bebek günde 5.6 cişli bez yapiyorsa doyuyordur yazıyor.. ama benim bebegim en fazla 3 bez degistirir.. Bu doymadıği anlamina mi geliyor ?
Sedaf Wonderful_mom boşver onu bende max 3 kirli bez alıyorum ayına göre kilo ileri bile sayılabilir. Beslenme sıklığı da önemli emiyorsa senden ne kadar çektiğine bak sen.
Sedaekrem Wonderful_mom canım bı ara benımde bebegım az bez kırletıyordu gunde 4 fılan doktor kılosu onemlı cıslı bez degıl dedı
Dondurmalikahve Wonderful_mom Doğum kilosunu geri aldı mı ve çişli bezlerinin 3 de çok dolu oluyor mu?
Birkedibirbebekkkk Wonderful_mom Canim bir doktoruna yada saglik ocagindaki ebeye danis bence cunku benim oglum ilk ay gunde 10 bez kirletirdi kaka ve cis toplam. Bana az geldi ama her bebekte ayni olmayabilir yine de sen isin uzmanina sor.
Sedaf Wonderful_mom onu kilosu cevaplar sana 9 günlükmüş bi sağlık ocağına git tarttır doğum sonrası 5. Günde 250 gr kesilmişti doğum kilosu 1 hafta sonra doğum kilosuna ulaştı bebeğim. Bu emdiğini gösteriyordu.