anneyimben25 Sağ göğüsüm yara kızlar minik bişi ama çok canımı yakıyor sol göğüsümde sıkıntı yok o yüzden sağ taraf iyileşene kadar sol göğüsümü vercem diğerini sağıcam başka çarem yok çünkü bebek emdikçe yaram iyileşmiyor
LadyGugu anneyimben25 Gümüş kapak kullanabilirsiniz. 1 besleme atlarsınız o göğüsle, gümüş kapak 4-5 saat kalsa hemen toparlıyor.
Elif_1309 anneyimben25 benimkini ısırip bildiğin deldi ona rağmen verdim saymakla emmesi aynı şey değil gün içinde biraz açık bırak krem sur hava alsın cabuk iylessin
Elif311 anneyimben25 aslında sağım yapınca benim göğüslerim daha kötü olurdu. Bu laaolin kremler var onlardan sürseniz iki güne geçer
-Merve-Duru-Amine- Zamanla geçer benim göğüslerim haşat olmuştu verdirdi doktor yinede yıkamana gerek kalmadan emzirebildiğin kremler var onlardan al sür emzirmemezlik yapma geçicek vereceksin tekrar yara olacak ne anladım bu işten 😊
Emirpnar anneyimben25 benimde sağ göğsüm 2 ay sürdü yarası. Emdikten sonra o yaranın büyümüş haliyle krem sürdüm yarım saat açık bıraktım. Her fırsatta açık bırak hava alsın öyle geçiyor.
Elif_1309 anneyimben25 canım ben mecbur emzirdim iyileşiyor benimki iyi olduysa senin de olur inan çok kötüydü
SCerenY anneyimben25 benim de bir göğsüm öyleydi az emzirdiğim için o göğsümde sütüm azaldı 😢 bir sğrü krem denedim hiç biri işe yaramadı ucu kopmak üzereydi artık. Annemin tavsiyesiyle kantaron yağı sürmeye başladım inanın 2-3 güne hiç bişey kalmadı tamamen iyileşti. Sadece bebeğim çok küçük olduğu için emzirmeden önce göğsümü iyice temizledim popçiğime ağır gelir belki diye 🥰
anneyimben25 Elif_1309 bugün hiç emzirmedim yara küçülmüş yarın tamamen iyileşmiş olur uzun süre emzirmemezlik yapmıycam çok şükür🙏🏻
Ecemasel Ben göğüs yaralarım için emzirmeden önce lansinoh göğüs kremi sürdüm, emzirdikten sonra sütümü sürüp göğüs kalkanı taktım. Bebek emdikçe meme alışıyor ve yara olmayı bırakıyor. Emzirmekten vazgeçme kalkan kullan çok iyi gelecek
Minikkusunannesi-1 anneyimben25 ayva çekirdeli jeli sürün bnmde İlk zamanlar bi göğsüm yaraydı tepinerek emzirdim resmen ama dayanın geçiyor
Asyakusunannesi Göğüs ucum yarılmıştır resmen emziriyordum ama cok uzun tutmuyordum o göğsümde taki kanı görene kadar kanı görünce biraz vermedim daha sonra kantaron yağı sürmeye basladım 2-3 sürmeye düzeldi maşallah şimdi kaldıgımız yerden cok coklamaya devam 😀