Busrabsr Kizlar bebegim duz yatarken damlatiyorum 2.3 damla oda agzina geliyor karnina ses gidiyor guruk diye birsey olurmu o sekilde
Ercannurdan Busrabsr damlatacagin veya sıkacağin zaman yan çevir sırayla damlar o şekilde ağzına da geçmez
Minou Busrabsr yan çevirmeyi deneyin ağlasada öyle yapın bence.tek yapamıyorsanız eşinizle yada bi yakınınızla yapın❤️
Ercannurdan Busrabsr birşey olmasın diye zaten yan çeviriyoruz benimki de ağlardı ama yan cevirirdim o şekilde yap düz şekilde yatarak birde boğazına kaçma ihtimali yüksek önlem al için rahat olsun
tektanem Busrabsr ben kucağıma oturtup başını tutup o şekilde iki burnunda sıkıyorum doktor bu şekilde tarif etti ciğerine kaçmaz bu şekilde dedi ağlıyo ama mecbur skıyorum rahat nefes alması için yapmak zorundayız
UraSsmom Busrabsr Canım benim genzine gitmesin diyorum işte ağlasa da yan çevir yap ya da oturabiliyosa kucağına oturt
Busrabsr tektanem bizim ko kackere sutten boguldu kacmismidir cigerine birsey olurmuki nasil anlariz acaba
tektanem Busrabsr genzine kaçmıştır muhtemelen ciğerine kaçsa nefessiz kalırdı o an bildiğim kadarıyla öyle en azndan