Elaunal Safra kesemde ağzına kadar taş varmış kızlar bebeğim 5 aylık sadece anne sütü alıyor. Ameliyattan ne kadar sonra emzirmeye başladınız sütünüzde azalma oldumu 😞
reinamm Elaunal canım hemşireyim ben. Hiç korkma çok kısa bi işlem. Açık ameliyat bile değil. Karnında açılan bi delikle kamera yardımıyla alınıyor. Ortalama bir saat sürer. Ameliyattan 8 saat sonra emzirebilirsin😘 korkma sakın
fgn Elaunal bende ameliyat oldum canim bebegim 2 aylik di o zaman, korkudan sutum kesildi😢 bana demislerdi ilk sutugunu sagip at ondan sonra ver die
AryamH Elaunal bende genel anesteziyle ameliyat oldum. Ameliyattan sonra iki ke sutumu sagıp attım onu icirmedim. 6 saat sonra emzirebilirsin demisti doktor oyle yaptim korkma bir gunluk süt saklasan yeter
Elaunal reinamm içimi öyle ferahlattın ki Allah razı olsun senden. O zaman bebeğime 1 günlük süt ayırsam yeterli dimi 😞 korkumdan değil bebeğim mamayı asla kabul etmiyor aç kalıcak diye korkuyorum yavrum 😕
prensesannesiiiii Elaunal bende sizinle aynı durumdayım.. bebeğim emiyor cok düşkün ameliyatı erteliyorum.. sizin şikayetlerini varmı ne gbi şikayetleriniz oluyo
Elaunal prensesannesiiiii pirinç yada yesillik yediğim zaman sağ tarafta sırtıma vuran ağrı kusma ağrıda bi geldimmi 3 4 saat gitmiyor bıktım artık
prensesannesiiiii Elaunal gecmiş olsun benimde işin ilginç tarafı agrım olmuyor sadece bagırsaklarımda gurulmalar gaz problemleri oluyo safra kesesi mi başka biseymi anlamadım bende