Nurnur1111 ben de ayni durumu yasadim ,bebegim 2.5 aylikken bir kac gun her sabah yumurta yemeye basladim normalde hic tuketmiyordum,yuzunde boyle sivilcelenmeler cikti ,3. 4.gun mukuslu kanli bezle karsilastim ishal de vardi, sonra yumurtayi bıraktım duzelmeye basladi ,1 hafta sonra 1 tane yumurta yedim tekrar olacak mi yumurtadan mi acaba diye anlamak icin,yumurta yedigim gun tekrar kanli mukuslu bez,yani yumurtadan oldugunu kesinlestirdim,siz de bu sekilde deneyin ,bir kac gun daha yumurta yerseniz kan gelebilir,ama korkulacak bir durum yok,1 2 yasinda bu durum düzelebiliyor,ilk dogdugu zaman yemistim o zaman sadece yuzunde sivilcelenme olmustu anlamamistik ,ama buyudukten sonra yedigimde kan geldi,sizin bebeginiz kucuk oldugu icin kan gelmemis olabilir,benim yaptigim gibi deneyebilirsiniz ,ya da doktora gorunebilirsiniz,ben doktora gittigimde cildi hassas tahris olmus opmeyin dedi krem verdi ama gecirmedi,size de doktor boyle soyleyebilir,yumurta yediğinizi belirtin ,gecmis olsun ☺️💗