Abdurrahman Kızlar 2 aylık bebeklerinizin kilosu nasıldır benim kaynanam psikolojimi bozmuş sütün yaramıyor bebeğin zayıf diyor kıyafetlerle tartıldı bebeğim 5.700 gram normal mi sizce
minnosanne0 Abdurrahman bizde iki aylıkken 5700 dü kaynanan göz doktoruna gitsin bence çünki bebeğim ayının kıyafetlerini giyemiyordu.
Abdurrahman Faddoli23 benim bebeğim 2 aylık 5 günlüktür aşı yapmaya gittik 5.700 gram ama kıyafetleri vardı 300 gram çıkar dedi hemşire
Abdurrahman 21zeynep72 bebiş biraz minnak evet ama kız aptamil ar öneriyor doktorlar zayıf bebeklere bence sor doktorunuza gerçi ek gıdaya geçmiştir toparlanır o
petitonunannesii 21zeynep72 Benim bebegimde çok zayıf sizinki prematüre miydi doğum kilosu ne kadar .Kusura bakmayın ben kendi bebeğim gibi birini görünce sormadan edemedim
Abdurrahman MrsMomy maşallah maşallah doğru diyorsun vallah dedim buraya yazayım az mı diye biraz moralimi bozdu kaynanam ondan kuzum
21zeynep72 Abdurrahman ben her mamayı denedim ama kilo almadı ek gıda vermeye korkuyorum boğazında kalır die princ unu veriyorum şimdi raporlu mamaya geçtik
MrsMomy Abdurrahman doğum kilosuna göre her ay alması gereken kiloydu almışsa kafana takma canım morelini bozma sağlığı iyi olsun kilonun faydası yok
Abdurrahman 21zeynep72 bence ek gıdaya geç canım benim yegeniminde bebeğinin kilosu düşüktü ek gıdaya geçti 5.5 aylıkken şimdi tombul olmuş 😇
MrsMomy Abdurrahman aylık alması gereken kiloyu çok güzel almış bazı bebekler daha çok alıyor bazısı az ama çok güzel almış bebeğin maşallah benim oğlumda 3400 doğmuştu benim sütüm çok kilo aldırdı aşırı kilo aldı 3 abisi bu kadar kilo almamıştı işte her bebek bir bilmiyor tabii ki☺️
Cnns Abdurrahman maşallah nasıl besleniyorsunuz özellikle yaptıgınız birşey var mı ayda 1 den fazla almış zaten ne iştiyor 600 ile 1000 arası alırlar genelde derler
Abdurrahman minnosanne0 yemin ederim benimle aynı evde yaşıyor artık bu kadın psikoloji bırakmamış bende yok bu çocuk zayıf yok bilmem nee ayy çıldıracam az kaldı
21zeynep72 Abdurrahman inşallah yarın başlarım ya meyve sebze Alaçam çarşıdan 🥰 acaba ona ne vereyim ya bı öneriniz var mı
Denizikra22 Benim bebeğim 3 ay 15 günlük 5 kilo ben zayıf diyorum kız hiç kafa yorma o konulara bende çok takıntı yaptım ama baktım olmuyo yani aşırı hareketli kızım napabilirim ki
Abdurrahman 21zeynep72 vallah kuzum o netten çorba tariflerini alır yapar ful sebze bide kemik suyu kaynatır çorba yapar dün görüntülü aradım çilek veriyordu 😂bide çok yoğurt veriyor kemikleri gelişsin diye