Aysenurun Kraft a9 plus aldım. Sürüşü çok güzel bayıldım. Kabin boy, katlanınca çekme kolu var, tek elle katlanabiliyor, hafif ve tentesi tam kapanıyor.
Susi bebegimhosgeldin Kraft Lima travel sistem. Çok memnunum travel sistem olmasına rağmen hafif ve katlaninca küçük b segment araba bagajına rahatlıkla sığıyor.
ErimEfe Casual cadillac air travel sistem kullanıyorum çok ta memnunum.. Joi xl baston bebek arabamız da var ama bastona geçmeye de hiç niyetim yok evet bastonlar daha hafif olabilir ama çocuk uyuduğunda iki büklüm tam yatsa bile… Bizim bebek arabamız her şekle giriyor koca yatak oluyor.. Arabanız da bagaj sıkıntınız yoksa tavsiye ederim.
merveacaglar bebegimhosgeldin 4baby eagle fiyatı uygun diye tercih etmek zorunda kalmıştım. Duruşunu ve sürüşünü sevemiyorum.😒😒 Artı yönü sepeti geniş kullanışlı ve tentesi tamamen kapanıp rüzgarı tamamen engelliyor. Şu an alsam asla tercih etmezdim
SinyorinA bebegimhosgeldin 4 baby aldim hem travel sistem hemde uygun fiyatliydi nasilsa cok kullanmam demistim fazla para vermek istemedim cok kullanmadimda ona ragmen hic memnun degilim tavsiye etmem 👎
Leonsmom gktrkasil evet evet ben direkt hamiltpnla başladım tek bunu aldım zaten çok minikkenn kullanmadık araba
Psikologanne00 bebegimhosgeldin BAGi NEO aşırı memnunum. Çift yönlü kullanımı var ve tek elle açılıp kapanıyor . Sürmesi çook hafif ve rahat. öneririm herkese
Fatoscum bebegimhosgeldin joie litetrax 4 aldım o kadar para verip ve asla memnun değilim çünkü tek yön.Keske daha uygun fiyata çift yön alsaydım…
Balim38 bebegimhosgeldin ben gittim en hafifi hangisi ve kullanışlı diye. Bir kaçtane gösterdi Kraft içi daha geniş tek elle katlanıyor firenli ve çok hafif. Kraft gri aldım önünde kahve rengi deri gibi bişey var fiyatı 3 bindi. Yani 10 da olsa alırdım çünkü hafif olması çok iyi. Hafta sonu işteyim hafta içide bebeğimi gezdiriyorum
esrapoyrazege bebegimhosgeldin bagi quick bende burdaki birinden tavsiye almıştım hafif anında kapanabiliyor travel sistem arabalara bin basar yenidoğan için baş desteği var herşeyi çok güzel ben çok memnunum tek sıkıntı sepeti biraz küçük o kadar sürekli gezen biriyseniz kolaylık açısından tavsiye ederim ☺️
Sare_mom @bebegimhosgeldin prava p15 travel sistem kullanıyorum çok güzel bir araba hem de hafif çatı katında oturuyorum diye özellikle hafif araba istemiştim çok memnunum 👍