Astral Kızlar kayınvalidemler illa bebeğin boynunu çekelim diyorlar bebeğim 50 günlük yaptırmak istemiyorum asla bu saçmalığın anlamı nedir bilen var mı ya çok sinirleniyorum eşim her söylediğinde
Noname21 Astral bu saçmalığın bir anlamı yok boyu uzun olsun diyeydi sanırım asla yaptirmayin 50 günlük bebegin boynuna o kadar dikkat etmeniz gerekir ki. Allah korusun hassas
Deletedmom_32 Astral allahım yarabbim nedir bu bebeklerin cahil kaynanalardan çektiği sakın yaptırmayın kendi boynunu çektirsin bakalım nasıl oluyormuş deli karı
Astral Minnakordek tutup yukarı doğru çekicekler heralde bilmiyorum ki ilk defa duyuyorum böyle saçma saçma şeyler
Astral Noname21 yaptırmıyacağım zaten istemediğim halde nedir bu ısrar herşey genetiktir bunu anlayamayacak kadar akıl yok mu bu insanlarda ya
Astral Hagisidagu kendi boynunuzu çektirin diyemiyo insan işte küçücük bebek ya bu nasıl gözükaralık nasılda eminler yapacakları şeyden asla zarar gelmeyeceğine en ufak bi sıkıntısı olsa bebeklerin tedavileri bakımları öyle zor ki bakımıda geçtim minicikler ya
Astral Deletedmom_32 of sormayın ya eşime kaç kere söylemiş banada bi kere söylemişti olmaz ben yapamam demiştim yine demişler bu akşam gidicez eşim diyo çektirelimde kurtulayım dillerinden onada bir sinirlendim çocuğu söz konusu olsa bile ailesine açıpta ağzını bişey diyemiyor ne derlerse tamam çıldırıcam ya