Nsabckk kızlar bebeğim 3 ay 12 günlük çok iştahlıyken bi kaç gündür aslaaaa içmiyo hatta en son sabah 5 de içtiği mama ne zaman geçiyo bu atak dönemi delirmek üzereyim de 🤦♀️
Denizvepasa Nsabckk 4. Ay ayagi 35 gun sürüyor maalesef. 14.5-19.5 haftalar arasi. Bizimde 2-3 günümüz kaldı atak haftasına girmeye. Benim oğlumda su sıralar mamayı zorla içiyor
Edanurkkeless 3 ay 8 günlük doğduğundan beri öyle bi iştahla mama içiyordu ki smdi hiçbir şekilde içmek istemiyor 😩
Nsabckk Denizvepasa ben sabah beşten beri toplam 180 cc mama içirebildim sadece normalde tek seferde 160 içerdi çok kötü valla ne zaman bitiyo acaba
Denizvepasa Nsabckk benim oğlan 120 den fazla içmedi hic bugüne kadar. 120 de cok cok nadirdir. Valla 14.5 haftada baslayip 19.5 haftada bitiyor. Bizimde uygulamaya gore 4 gun kaldi ama yavas yavas huysuzluk başladı
Denizvepasa Nsabckk 3 ay 10 günlük cok nadir 120 icer. Genelde 90cc içiyor 3 saate çıkardı normalde 2 saatte içerdi. Şimdi 3-3.5 saatte içiyor. Gece ilk uykusundan uyaninca 120 veriyorum
Nsabckk Denizvepasa aynıymış bebişler benimde 3 ay 12 günlük. 3 saatte bir 120 içerdi 130 çıkardım sonra 150 ye çıktı çokkk güzel içiyodu ama şimdi 80 zor içiyo atak döneminden olduğu için diye düşünüyorum yani öyle umuyorum. 🤦♀️🤦♀️