sulerl Bebeğim 4 aylık ve gündüz uykusu hiç yok ayaklarımda sallayarak anca yarım saat, bırakınca hemen uyanıyor gece 1-1 buçuk da dalıyor Ancak. 2-3 saatte bir uyanıyor tabi 🤭Bu hep böyle mi olucak çok yoruluyorum ve yıpranıyorum 😭
Ece06 sulerl gaz durumu nedir kolik mi ? Damaklar nasıl kabarık mı kaşıntı salya huysuzluk ağlama durumları ateş olayı nasıl ?
Palestinianbride sulerl 4.ay çok zor geçmişti bizim şu an 7.5 aylığız 3 gün öncesine kadar fenalardaydık şükür dün bugün düzeldi inanım bebeklerin günü gününü tutmuyor hepsi geçiyor sabır...
Deletedmom277 sulerl yaklaşık 8.6-9 ayına kadar 20 dakika uyurdu gündüzleri. Sonra uzun uyumaya başladı geçiyor ama zaman alıyor
sulerl Ece06 bebeğim zaten kolikti gaz sancılı geceleri hatırlamak bile istemiyorum. O dediklerin var ama bebeğim doğduğundan beri böyle 😫
Ece06 sulerl ya işte kolikse eğer geçmişinde böyle bir durum olmuş böyle bebekler nasıl desem ileri ki aylarında uyku modlarında illaki farklılıklar oluyor ki benim bebeğim de kolikti.... fakat 4.ayınızdasınız arada bir ay bu ayı atlatıp 5 e geçerseniz inşallah toparlar
Palestinianbride sulerl 4aylıkken 11 de zor uyur 4 te beni ayağa diker tekrar akşama kadar ayağımda uyur dakika bıraktırmazdı....5.aya düzeldi 6.da bozuldu 7 de düzeldi inişli çıkışlı geçiyor günler😊 çok özleyeceğiz bu günleri... az önce 0-1 ay albümüne baktım benim kızın gözlerim doldu canım yeni doğan bebek kokusu çekti inanın😂 2dk uyuyunca böyle oluyor
sulerl Palestinianbride Rabbim yavrularımıza sağlık versin ama gözleri kıpkırmızı oluyor ben ona üzülüyorum uyumuyor direniyor 😥 hayırlısıyla büyüse 🙏🏼