Esmaky Bebisler uyudumuu nasil geciyor gunlerniz kizlar biz 4 ay 4 gunlgz huzursusz bu aralar durduk.yere agliyoruz dislermz cok kasiniyor hersydn skılıyoruz surkli kucak 😊
aysenurkerem Esmaky 3 ay 28 günlük şuan, 2 gün var 4 aylık olmasına sanırım atak dönemine girdik. Huzursuz, ağlıyor onunla oynayınca keyifli oluyor bazen iyi bazen kötü. Anlamayadım 😣
Esmaky Asafeymeninannesi evet ya postlar.surekli 4. Aydan sikaytci annelerle dolu.allh yardimcimiz olsun
Esmaky Asafeymeninannesi evet az emiyo emerken agliyo bazen tabi belli olmyo.bi gunu bo gunune tutmuyor tek gogus emdigi.icin mamada veriyorum
Asafeymeninannesi Esmaky Bizde mama meme seklinde gidiyoruz. 4. Ayda her ikisinide reddedip durdu ki hala öyle 🤦♀️
Esmaky aysenurkerem bizdede durum.oyle canim altini aciyorum herfun yarim saat acik tutuyorum sesi ckmiyor 😊😊
Esmaky Asafeymeninannesi bide oksuruk.basldi bu ara surkli.oksuruyor bisyide yok.gozle gorlcek acaba diyorim tukurk kaciyor ondanmi doktormuza bi sorucm sizdede bu sekil.durum varmi
Kahvegerek 8 ay 29 günlüğüz çok güzel geçiyor zamanımız uyku düzeni oturdu şükürler olsun herşeyin farkında tepki veriyor artık her günümüz diğerinden daha keyifli
aysenurkerem Esmaky hahahahahahah bende öyle diyorum 😂😂😂😂😂 annem de diyor hamileyken çok gezdin alıştı çocuk tabii
Esmaky Asafeymeninannesi evet oyle oluyor tsk edrmmm bilgilendrdn icin ilk cock olnca terddt ediyorum korkyrum.birwz