Annesibebisi Kızlar bebeğim 22 günlükken koltuktan düştü. Gözlemledim çok şükür bir şeyi yok ama içim rahat etmiyor. Düştüğünde kalın battaniyesi de varmış onunla düştü kafasında şişlik vs. Yok. Annem koltuğa koymuş nasıl olduysa düşmüş :( bugün 25 günlük olduk ama bazen uyku arasında korktuğunu yani irkildigini görüyorum doktora görürsem mi sizce ne yapayim
Zuayve Annesibebisi basi uzerine falan dusmedi dimi canim. Uc gun olmus zaten insallah bir sey olmaz bilemedim ki
Lcy03 Annesibebisi ja ben muahkak doktora götürmeni tavsiye ederim tv gördüm cocukken kiz düsmüs ve büyünce sese karsi bi problemi oldugu ortaya cikdi buda bebekken düsmeden sebepmis icin rahatlasin bence götür doktora gitmekden korkmayin
Emine Annesibebisi aşırı kusma yoksa problem yoktur oğlumda düşmüştü doktor kusma olursa endişe et demişti
Nilda Canim panikleme bence. Benim bebeğim 2 aylık hicbiyerden düşmedi çok şükür ama uykusunda yada uyanıkken bazen korkup irkiliyor normal bi durum. Ama için rahatlasin doktora yada aile hekimine götürebilirsin 👍🏼
Annesibebisi Emine tesekkur ederim. Asiri kusma yok her bebek kadar. Bazen fazla geldi mi sindirmeden direk kusuyor normaldir bu değil mi bazen de peynir kesiği gibi ama fazla olmuyo
Annesibebisi Çok saolun amin. Ben mutfaktaydım annem yatırmış. Yavrumun ağlama sesiyle gittim odaya. Allah korusun melekelerimizi
Emine Annesibebisi evet o normal fışkırarak kusma durmadan kusma olursa direk gidin doktora birde bi kaç gün gözlemleyin farklı bişey oluyor mu diye
NeslihanAyanolu Bende yavrum ile az önce çok kötü bir an yaşadım koltukda diklemesine yatıyordu babası yanında nasıl oldu anlamadık baş aşağı düştü tam yere değmesine belkide 4/5 cm kala babası ayaklarında yakalayıp tuttu çok şükür kafası yere değmedi ama yinede içim içimi yiyiyor biraz ağladı sanırım hem korktu hemde benim çığlığımdan sakinleşince emzirdim uyudu yarım saat sonra uyandı neşesi yerindeydi şimdi gece uykusuna yatırdım ama yine korkuyorum Allahım bütün evlatlarımızı korusun çok zor çok dikkatli olmamız lazım hanımlar🙏🙏