Hatay31 Merhaba anneler bu gaz yüzünden kaçıncı postum bilmiyorum kızım 6 buçuk aylık bugün 1-2 saatliğine halama bırakmıştım acele bir işim var diye oda mandalina suyu içirmiş taze sıkıp şu an gazdan kıvranıyor uyuyamıyor doğdu doğalı gazlıydı hafiflemiş gibiydi yine aynı neyden kaynaklanıyor sizin çocuklarınızda böyle mi yoksa bi doktora başvurayım mı altında başka sebepler yatıyo mudur
Babyfacee Hatay31 ahhh 7 ay 18 günlük ben de gündüz Armut vermiştim gazdan kıvranıyor şuan. Bitmiyor gerçekten tüketti bizi. Bizim gaz besin alerjisinden kaynaklı ama
eylulada28 Hatay31 6 aydan uzun sürüyorsa koliktir gaz damlasına devam edin masaj yapın çok ağlıyorsa duş aldırın karnına sıcak bez koyun hafifletir
Hatay31 Babyfacee nasıl anladınız besin alerjisi olduğunu bende alerji olabilir mi diye düşünüyorum ama kan falan görmedim kakada bekliyorum ı yüzden gitmedim doktora
Babyfacee Hatay31 kakada mukus ve lan, hırıltı, geçmeyen pişik, sık hapşırma ve şiddetli gaz ve uyku problemleri vardı. Ayrıca aşırı kusma, ishal, kabız, egzama, huzursuzluk da alerji belirtileridir