Prensescik Zaten hazır kilo var birde göbek var 2 sezaryen olunca arasida kısa oldu kaldı 5 kilo verdim belli bile değil göbekten nasıl yok edebilirim kilo verebilirim temmuzda düğün var kuzenimin o zmna kadar biraz vermek istiyorum bı 10 kilo kadar en azindan
Snowglobe Prensescik sizi üzmek istemem ama kilo gitse de göbek duruyo, 😂 malesef diyet yeterli değil spor şart
birtosbikannesiii Prensescik evde fırsat buldukça mekik çekiyorum tavsiye ederim bir süre sonra çok fark ediyor üstelik oğlum 11 aylık yaklaşık bir aydır düzenli şekilde yapıyorum .ilk önce 10 ile başladım yavaş yavaş yükseltiyorum .
Yunus_emre bluem herhangi bir korse olurmu acaba benimde var gobek 9 ay gecti aradan simdi taksam ise yarar mi
bluem Yunus_emre yarar tabi ben celik korse taktimm cok guzel oluyor mideye baski yaptigindan hem zayiflatiyor hem terlettigi icin bel inceliyor
Yunus_emre bluem rica etsem bana linkini gonderimisin benimde gobegim var 9 ay gecti aradan hala ayni duruyor cok rahatsiz oluyorum
bluem Yunus_emre bn yamuna korse almistim suan hayla satiliyormu bilmiyorum ama çelik sıkı korsede isinizi gorur hem 3 kademeli onlar zayfladikca bir kademe daraltiyrosunuz