Buketpoyraz Kızlar baktım ki her konu burda konuşuluyor bende sormak istedim , bi gmail hesabım var eski kapanan hattımın üstüne kayıtlı şifresini unuttum ne demediysem olmadı tekrar nasıl alabilirim ? Tekefoncular veya bunu halledebilecek kişiler var Mıdır
Frezya Buketpoyraz kapandi derken? Baskasi o epostayi almadiysa yeniden sen de alabilirsin. Hotmailde vardi bu. Gmaili cok araştırmadım gerci
Frezya Buketpoyraz bunu telefoncu halledemez internetten arastirman lazim. Telefoncu senin bildiginden fazlasini bilmez Konu eposta ise
Woman35 Buketpoyraz gmail senelerce girmesende kapanöaz diye biliyorum başka kurtarma yolları vardı sanki sms hariç başka seçeneklerde olması lazım diye hatırlıyorum
Buketpoyraz Frezya işte o numara 2-3 yık önce kapandı bende gmail üstünden değiştirmeyi akıl edemedim telefonum kırıldı bu sefer açmaya çalışıyorum açamıyorum 🤦🏼♀️
Frezya Buketpoyraz konu beni aşiyo Bu durumda belki o gmail hesabi iptal olmuştur ve kimse almamıştır diye yeniden o epostayi almayi bir denerim Telefonu tamir ettirmekten baska fikrim yok Maalesef yardimci olamiyorum uzgunum