Asilaslann 2 aylık bebeğimin kakasında hafif mukus var ve kaka rengi yeşil Bu durum normal mi başına gelen var mı acil yazar mısınız lütfen
CeylinSel Asilaslann benim kızımda da oldu Alerji doktoruna gittik, laktoz intoleransı varmış bir de ben süt ürünleri diyeti yapıyorum
Cangul Asilaslann ya benimde öyleydi doktorumuz kan görmediğin sürece sorun yok dedi ilk 6 ay mukuslu olurmjs kaka
Ss1aa Asilaslann normal bir durum , benim kızım 1 ay yeşil kaka yaptı. Doktor kakanın rengine çok takılma dedi. Huzursuzluk ve ateşi olmadığı sürece .
deniz-95 Asilaslann o zaman bi doktorunuza danışmakta fayda var. Normal de olabilir ama yine de danışın siz 😊
a010101 Asilaslann normal olabiliyor ama bunlara ek huzursuzluk döküntü gaz problemi gürültülü kaka vs varsa alerjik kaynaklı olabilir canım
minikfarem__ Asilaslann 2,5 aylığız. Neredeyse son bir aydır yeşil ve mukuslu kakası var. Doktor normal olduğunu söyledi yine de probiyotik verdi. Yeşil renk arada oluyor ama mukus devam ediyor. Kan olmadığı sürece sorun yok dedi😊