ak1905 Kızım 25aylik şuan Ocak sonu covit oldu sonrasında heray hasta heray antibiyotik.. geçtiğimiz yaz bı hastalandığında ateşini dusuremedik doktorumuz crp yüksekliğinden şüphelendi covitten sonra dikkatimi çekti heray her hasta olduğunda crp yüksek 50den yukarda oluyo bugün beyaz kan değeri de yüksek çıktı bu artık beni tedirgin etmeye başladı pazartsi çocuk doktoruna götürücem ama çok canım skildi var mı başına gelen sürekli crp yüksekliği. Covit sonrası hastalanmasyla ilgili bağışıklık testi de yapıldı o da normal çıktı.
Baltopu ak1905 vücudunda enfeksiyon olduğunu gosterir crp nin yüksekliği..Kovid sonrası bağışıklığı düşmüştür ve mikroplara daha açık hale gelmiştir öyle düşünüyorum ben inşallah oylddr canım
ak1905 Baltopu insAllah öyledir bakıldı aslında covit sonrasi bağışıklık mi düştü diye test ismini hatırlamıyorum bi ay sonra çıkmıştı hatta sonuç doktor bağışıklık normal demişti
Song Geçmiş olsun cnm bizim de crp 20 civarıydı antıbıyotık kullandık ama cok düşmedi 13 e düştü ve ateşi 40 ı gördü doktor ıc tane iğne verdi oyle cabuk toparladı kı,şu araşar salgın oldugu ıcın cocuk dokuydu hastane cnm