Seymagil Bebenize veriyor musunuz bunlardan, evet evde yapılıyor ama bazen acil lazım oluyor, aciliyetli durumlarda verilse nasıl olurki acaba 🤔 🥲
Ikrazumra19 Seymagil ben hic vermedim bilmiyorum o yuzden ben yogurt alip veriyordum kucuk mesela torkunun kucuk paketlerinden indan veriyordum
nelmali Seymagil hipp veriyorum özel durumlarda bir sey olmuyor anlık ama uzun sureli gozlem icin cok erken donemdeyiz bilemiyorum
Leylahcr Seymagil içeriğinde zararlı bir şey yoksa acil durumlarda verilebilir bence aç kalmasından iyidir bende aldım attım dolaba bir tane :)
Latiko Seymagil arada sırada hipp verdiğim oluyor acil evden çıkmışsak hazırlama fırsatım olmadıysa vermişliğim var yani
Seymagil Ikrazumra19 🥲🥲 alerjik olmayan bebekler için ara öğün çeşitliliği çok fazla. Bebem alerjik olunca ne vereceğimi şaşıyorum o yüzden böyle dışarıda ara sıra verilebilecek şeyler aradım biraz 😅
Seymagil Leylahcr gerber aldım bugün bende içeriğine baktım hiç birşey yok gayet temiz 🤣 evde yaptım aynı püreyi yemedi nedense 😬 acaba haşlayıp falan mı yapılıyor bilemedim 🤣 almaya devam edicez gibi 😬
Seymagil Birceninannesi bende ilk kez bugün gerber denedim bayıldı hiç bişeye ağzını açmayan çocuk buna açtı 😂 minik gurmeler yetiştiriyoruz her birinin ağız tadı farklı 🥲
Unikorniko Seymagil bende gerber verdim hep, tatillerde, dışarı çıkarken falan çantaya atıyordum iyi oluyor küçükken.
Denizzz88 Seymagil evet hipp organik meyve pürelerinden ve gerberin meyve pürelerinden veriyorum arada dışardayken bazen unutuyorum yanıma meyve almayı yada acil huysuzlandıysa vermek için falan yanımda bulunduruyorum