HYPS573450 Merhaba benim oğlum 10 aylık yürüteçe alıştırmak istiyorum tek başıma olduğum için çok zorlamıyorum bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkür ederim sizlere
Alpingo HYPS573450 bence hiç gerek yok 10 aylık olmuş zaten..gelişimi için iyi değil yürüteç yerine baska şeyler alabilirsiniz kuzunuza.
Ahlasbebekveannesi HYPS573450 benim elim ayağım söylenilenin aksine bi sıkıntı görmedim. 5aylikken cok kisa surekerle koymaya başlamıştım Şuan 11aylik koltukları sıralıyor ve yakin mesafe 3-5adim atıyor. Gun içinde işlerimi hallederken binmek istediğinde yine kullanıyorum
Yoruldum HYPS573450 Zaten 10 aylık olmuş annesi , yürütecekti doğru bulmuyorum bence ellerinden tutun siz yürütmeye çalışın yakında da yürür muhtemelen
Aybarss03 HYPS573450 çok geç kalmışsın şimdi düşer yürüteçten. Ben oğlumu 5 aylıkken bindirdim. Şimdi 10 ay 17 günlük ve kaldirdim yürüteçi. Çünkü artık onda durmuyor yere sarkip düşüyor
HYPS573450 Zaten öylede yapıyorum ama evde tek başıma iş yemek yapamıyorum o yüzden doktara sordum ama alışamadı teşekkür ederim
HYPS573450 Yasak dediler sünnet olduktan sonra kullanı3 sin dediler kilo bi bebeyım var o yüzden yasakladılar sünnet oldu doktara sordum bi sakıncası yok dedi