Karaaslan2 8 günluk emziriyoruz . Ama hic hisekilde huzurlu olmuyor hep emmej istiyo . Ekstra mama vermelimiyim doymadigini dudunuyorum
TheMomm Karaaslan2 Sütun az olabilir canım yemene icmene dikkat et süt yapan yiyecekleri çok tüketmeye çalış dediğin gibi doymadığı için ağlıyordur
Ayaz2016Alya2022 Karaaslan2 hemen verme bence bebek senın kucağında kendını güvende hissediyor ondan emmiyor hep normaldır sık sık emzır iyi bence
Ata-sMom58 Çişli bez sayabilirsiniz 4-5tane varsa doyuyordur. Sarıp sarmalanmak istiyordur kokunuzu istiyordur. Memede sakinliyordur. Sadece beslenmiyor memede sonuçta.
_suada42 Benim kızım 15 gunluk meme asla almıyor aptamıl verıyoruz memeyı sagıp veroyorum ne yapa bılırum cok uzuluyorum.
Kum-tanem _suada42 15 günlük bebek meme mama bilmez emme refleksinden dolayı ne bulursa emer daha çok minik annesi mama vermeyin mutlaka memenizi alacaktır benimbaşıma geleni saysam inanın şaşıp kalırsınız inşallah memeyle devam eder miniğiniz
Arentoo 12 günlük bebeğimle bizde aynı durumdayız . Mama vermek istemiyorum ama verdiğimizde sakinleşip uyuyor. Emdiğinde aç mı değil mi anlamıyorum o yüzden 🤷🏼♀️