Oslem33 Arkadaşlar 9 aylık kız bebeğim son günlerde aşırı sinirli ellerını yumruk yapıp kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor,bunu yaşayanlar var mı ?neler yapıyorsunz?normal mi acaba cok tedırgınım 🤦♀️
Seyyid_Ali_2021 Oslem33 10 aylık bebeğim aynı şekilde genellikle altına yapamadı zaman kabız oluyorlar bu ek gıda sürecinin yoğunlaştı zamanlarda o yüzden de yapıyorlar bilgin olsun canım 🤗
Patateskoftesi Oslem33 11 ayligiz 5-6 ayliktan beri yapiyor 😂 kendini titretiyor hirsini alamayinca … en cokta oyuncaklara sinirleniyor yada ben az gec emzirdigimde bana 🤦🏻♀️
birtatlianneee Oslem33 evet normal bana çok komik geliyor arkamı dönüp gülüyorum o an 😂9.5 aylık benimki de :)
Almi4134 Oslem33 6.5 qylik patır kütür bana dalıyor yumruklar havada uçuşuyor korkuyorum bu şimdiden böyleyse diye 😁
Oslem33 Seyyid_Ali_2021 neler yapıyorsunuz peki o anlarda ?ben acaba dişten mi dedim ,iki gün önce memenjit aşısı oldu bexsero acaba o mu yaptı dyorum kafamda deli sorular:)ama ek gıda dönemi yoğunlaşınca oldugunu bılmıyordum cok teşekkür ederim ☺️
Seyyid_Ali_2021 Oslem33 sadece üstüne gitme yani gülme gülersen dikkatini çekersen o yaptığı harekete alışkanlık yapar belli bir süre sonra bırakıyor 9 aylıkken sürekli dişlerini gıcırdatma yaptı aaa hayır diyip yanaklarını ovuşturup güldüm baktım sürekli yapamaya başladı üstünde durmadım bıraktı şuan 10. Aylık ablası kızdığı zaman oyuncağı aldığı zaman elinden yada bir şey istediği zaman yapıyor ama en büyük belirti bizde kabızlık zamanında yapıyor yüzü kıpkırmızı oluyor hatta ikinıyor ellerini yumruk 👊 yapıyor yaa bunlar hep geçici bitirimler ya hiç takma kafana 😅
Oslem33 Patateskoftesi ne zamana kadar böyle sürecek acaba sinirli halleri:)valla benım basıma agrı grdı tedırgınlıkten dolayı,bıseyı mi var hasta mı acaba dye panık oldum ☺️🤦♀️
Oslem33 Seyyid_Ali_2021 ay Allah razı olsun canım senden biraz rahatladım sayende ☺️Bu arada diş gıcırdatması da vardı gecen aylarda onu bıraktı cok şükür 😇 inşaallah bunu da bırakır:)dün e bebege götürmüştüm ordaki müşterilere ıhhhh dye sinirli sinirli ses cıkartyordu bogazından herkes şaşırdı 😂
Seyyid_Ali_2021 Oslem33 kız aynı aynı bak benim oğlum da Allah bi ıhhh ehh diye bağırıyor Allah’ım oğlum ne yapıyon beyefendisin sen bu ne sesler aaa diyorum pis pis gülüyor yine bağırıyo efeleniyor😅😅😅
Oslem33 birtatlianneee benı bi gör hasta mı acep hastalıgı mı var pedagoga gotureyım dyorum eşime 😂adamı da mahvettım kendimi de 🤦♀️
Almi4134 Oslem33 gercekten ya acaba genetik mi ben de asabiyimdir baba da .. bazen oyunlarına yetisemesin ağzına ağzına sert şekilde vurur. Beni emerken sut tazyikli gelsin yumruk atar 😁😁