2626 Sütümün rengi çok açık beyaz sağarken fark ettim Sonra bebeğime biberonda verdim içmek istemedi gibi kafasını çevirip durdu tadını beğenmedi gibi mama yaptım doymadı gibi geldi onuda biraz içti bıraktı uyuyakaldı sizce sütüm su gibi mi besin değeri yok mudur
Deletedmom_109 2626 bebeğiniz kaç aylık? Bazen gazdan ataktan bu şekilde davranıyor olabilirler. İlk başta daha sarı renkli oluyor ama sonra rengi açılıyor sütün
ipekk05 2626 evet canım bende ilk sütü sağıyorum döküyorum bembeyaz su gibi kısmı bebeğime içirmiyorum çünkü o yağsız kısmı şekerli gibi tadı ve bebeğe gaz yapıyo biraz sağdıktan sonra beyaz kısım gidiyo ve sarımsı gibi yağlı süt geliyo onu içiriyorum sağarak besliyorum bu arada sizin göğsünüzü tamamen boşalttığınız halde hep mi su gibi geldi süt
2626 deniz-95 2 göğüsümdende süt akıyordu bir birini bi birini sağdım ikisinin toplamında bir pompa dolusu süt elde ettim belkide son sütü alamadım doğru diyorsunuz hiç böyle su gibi olmazdı ama bebeğimde çok emmek istemedi acaba sütün tadı mı kötü diye düşündüm
2626 Deletedmom_109 2 aylık bebeğim ama sütümün rengi bu kadar açık değildi krem rengi gibiydi daha kıvamlı gibiydi şimdi rakı beyazı gibi bide çok su gibi bir pompa dolusu sağdım verdim ama doymadı ağlamak devam etti bende doymadı diye mama verdim onuda çok az yedi uydu sütüm normalde yağlıdır bugün niye böyle oldu anlamadım
Deletedmom_109 2626 anladım. Aç olsa mama yerdi diye düşünüyorum. Yediklerimizden dolayı sütün rengi kıvamı değişiyor ondadır belki de
ipekk05 2626 mesela benim bebeğimde su gibi olan kısmı emmez tadını beğenmez yağlı kısmı içer iştahlı şekilde birde süt göğüste çok beklerse o şekilde ön süt birikmiş oluyo
SuBasak ipekk05 tabi ki siz bilirsiniz bebeğiniz için en iyisini ama ilk süt de su daha fazla. Bu kısmı hiç vermenezlik yapmayın bir süre sonra bebek vücudu susuz kalabilir. Bu da biraz tehlikeli olabilir. Zaten o yüzden su vermiyoruz bebeğimize anne sütü karşılıyor diye ve ilk sütte mineralbakımıbdab zengin diye niliyotum
minikfarem__ ipekk05 ilk süt ile bebek su ihtiyacını giderir. Muhakkak verin susuzluk çeker sonra ama
2626 ipekk05 arkadaşımın nikahı vardı ondan dolayı dışarıdaydım emziremedim bebeği götürmemiştim dediğiniz gibi olmuş olabilir şimdi bakıyorum normale dönmüş teşekkür ederim yorumunuz için
talula Memede süt fazla beklediyse öyle olmuş olabilir. Ama genelde bu şekildeydi sütün kalitesi artırmak için protein ağırlıklı beslenmelisiniz. Tahin , ceviz , kefir , et sütü bayağı yağlandırıyor
Japoncicegi Sutunuzun renginin acik olmasi beslenmenizle alakali protein agirlikli beslenip paketli gidalardan, basit karbonhidrattan uzak beslenmeniz sutunuzun kalitesini arttiracaktir. Ilk sut oyle olur verme vs gibi seylere lutfen kulak asmayin. Sutun her damlasi cok kiymetli. Beslenmenize ozen gosterin ac kalmamaya calisin.