Melesss Ne olduysa bugün oldu hep ağladı anlayamıyorum. Normalde 1,5 saat uyuyan bebeğim yarım saatinde uyandı ağlayarak sürekli zor sakinleştirdim. Geçen doktor üst dişleri inmiş patlamak üzere dedi. Alt dişlerimiz çıktı böyle bir sıkıntı yaşamamıştık. Atak falan mı yaşayan var mı?
DefneMeva0411 Melesss Bizde aynıyız diştir büyük ihtimalle. Bizim diş etleri baya kabardı salya da arttı
Melesss Deletedmom00881 ay gece 3ten beri öldürdü beni içi dışına çıktı yavrumun. Napacağımı şaşırdım şimdide bir şey yemeden uyudu gece uykusuna yattı
Melesss DefneMeva0411 doktorda öyle söyledi diştir dedi ama alt dişlerde hiç böyle bir şey yaşamadık. Üst dişler daha acılı sanırım…
DefneMeva0411 Melesss Ben tetagil kullanıyorum baya da faydasını gördüm dene istersen. Bir de soğan veriyorum kemiriyor onu rahatlıyor baya
Melesss Deletedmom00881 sana helal olsun ben bir de elendim😂 2.çocukta tımarhaneden toplarlar beni kesin
Melesss DefneMeva0411 tetagil var arada döküyordum yarın yine dökeyim hiç aklıma gelmedi diş açıkçası yoksa dökerdim. Bir de karanfil zeytinyağı diyorlar onu biliyor musunuz nasıl yapılıyor?
Deletedmom00881 Melesss sağol canım, bende tımarhanenin kapısından dönmüş insanım 😃😂 ama çocuklar yüzünden değil, eşim ve ailesi yüzünden, kafan rahat olursa çocuk bakmak daha rahat, ne rezillik ile baktım ilk iki çocuğuma🤷
DefneMeva0411 Melesss Tam bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum ama sanırım zeytinyağ içine karanfil koyup 1 gün bekletip onu da ezip diş etlerine sürüyorlar. Hatta soğuk olunca rahatlatıyormuş galiba. Yine de araştırın ben hiç denemedim