busrahnm-95 Bebegim 3 ay 14 günlük 2 gündür cok huzursuz. Sürekli mızır mızır mutsuz. Pek emmekte istemiyor. Sanki diş cıkıcak gibi kaşınıyor gibi salyası da cok anlayamadım neden olabilir baska?
sarmaliklahana busrahnm-95 biizm ki de ozmanlar öyleydi 7.5 aylık bayramın 1. Günü patlattı bismillah 🤭 Ama 3.5 aylık patlatan Komsumuzun oğlu var olabilirde 🤷🙄
Erdempasam busrahnm-95 bizde 3 ay 7 gunluguz ve sizin yasadiginizi yaşıyoruz. Huysuz uyku var ama uyumuyor eli hep agzinda salyasi cok fazla bende acaba diş mj diyorum ama görünürde bir sey yok. Umarim hemen gecer 🙏
phedra busrahnm-95 oğlumun 3 ay 23 günlükken peşpeşe 2 dişi patladı. Diğerleri de yerleşmiş muhtelemen 2-3 hafta içinde diğerleri de gelecek. Erken ama erken diye çıkmayacak diye bir şey yok. Damaklarında mısır tanesi gibi şişlik var mı? kafasında özellikle arkasında ve ellerinde sıcaklık -ateş oluyor mu?
busrahnm-95 sarmaliklahana erkende olabiliyormuş aynen anlayamadım derdi nedir güzelce bir düzen oturtmustuk tam zaten kolik bir bebekti yine yerle bir oldu 🥺🥺
sarmaliklahana busrahnm-95 ben o dönem kehribar aldım arkadaşım urfadan getirdi 24 saatte salyayı kesti rahatlattı işte. Hatta suan dişi cıkarken bile cok şükür öyle huzursuz olmadı günde 1 tane de akşamları tetagil kullanıyorum cok mızmızlanırsa 🥴 mesela bugün yine huzursuz eline buz kalıbı verdim sustu soguk istiyor suan agzının içinde 🥺
busrahnm-95 Demetslt ayy demeyin yaa 🥺 korkulu rüyam 😂 kac gün sürcek acaba bari bu es geçeydi bizi 😂
busrahnm-95 sarmaliklahana anladım teşekkür ederim diş çıkardığından emin olsam bende uygulardım da işte tam bilemiyorum
busrahnm-95 phedra damaklarına bakamadım agzını açmıyor ki sürekli ağlıyor. Ama ellerini ici sıcak ve terliyor. Başıda öyle