Nurayy123 2 hafta önce sezeryan doğum yaptım. Bir türlü kendimi toplayamadım durup durup ağlıyorum, sanki hiç bu bunalımdan çıkamayacak gibi hissediyorum. Başına gelen var mı
Nevarebeka1 Nurayy123 40 olayı varya tamamen anne için bence 40 günde alışmış oluyorsun rahatlayacaksın merak etme ben bırakıp kaçmak istiyordum bebeğime tövbe Estağfirullah ama basıma bi bela gelmiş gibiydi 😂
Asellbahar Nurayy123 bende sezeryan doğumda bı haftadan sonra yalnızdım agliyodum hep eşim gelsin diye kapıları gözlüyodum. Hormonlarin alt üst ama geçecek. Hele öyle bı gülücüklerle karsiliycakki seni. Sabret 💞
Osibatur Nurayy123 evet oyleydim cogumuz oyleydik gecmeyen 40 gun agrilar aglamalar uykusuzluga alisma sureci icimde bir panik her an bisey olucsk korkusu aksam olsun istememe daha uzar bu liste 🤩🤩🤩sonra ne oluyor biliyor musun bi anda normale donuyorsun rutine oturuyor artik yalniz degil bir yavrunun sorumlulugu ile hareket etmeyi ogreniyorsun butun hayatin tepetaklak oluyor ama sen kendini bir daha taniyorsun vay be diyorsun anneyim ve herseyin ustesinden geldim 💙🙏🏻
Deletedmom_123 Günde o durumdan çıktım annemle bebeğe bakıyorduk annem baktığı için benimseyemedim aşırı kötüydüm gitmek istiyordum bebeği biri alsın diyordum 20. Gün annem gitti ben kendime geldim merak etme geçecek
Nurayy123 Nevarebeka1 hahaha ay ciddi misin. Valla bazen çok zor geliyor sanki hiç büyümeyecek hep zor olacak gibi
KubraMelih Bende doğum yapalı 22 gün oluyo ilk günlerde aynı şekildeydim bi an ağlayıp sonra gülüyordum bebeğimi anneme veriyodum hep sonra kendi odama aldım bebeğimi ben bakayım kimse karışmasın dedim ve o durumu atlattım çok şükür kendine güven bide eşinden destek al
Nevarebeka1 Nurayy123 yok yok korkma alışılıyor düzene de giriyor zor tabi de ilk zamanlar kadar yıpratmıyor 😂😂
Selma6128 Nurayy123 Bende aynıydım o dönemde geçecek diyenlere inanmıyordum hiç. Ama merak etme gerçekten geçiyor sadece biraz sabır. Şimdiki aklım olsa ozaman bukadar yıpratmazdım kendimi anın tadını çıkarırdım çünkü çok çabuk büyüyorlar 🥰🌸
Zahide97 Nurayy123 ben 1. Ayımı doldurduktan sonra anca çıkmıştım Zor günler ama birden geçiyor Ağlama desem de Bi şey bahane olur seni ağlatır Ben annem yanımda kalıyor bütün işler ona kaldı diye bile üzülüp ağlıyordum😪