Asel2501 Selam anneler, ek gıda için kaşık Oioi marka aldım sizce nasıl? Ya da ne önerirsiniz tabak için de geçerli
Deletedmom_21 Asel2501 oioi kullanıyorum tabak kasik bardak önlük dislik meyve suzgeci seklinde memnunum ama o kadar para vermeye deger mi degmez yani gidip uygun olanlardan alsaymisum daha iyi 😂
Snowglobe Asel2501 eninde sonunda çay kaşığı tabağına geçiyorsunuz 😂 ama blw için vakumlu tabak şart bence
NilAsyaMom Asel2501 o kadar para verme yA ebebekte mycey var efsane güzel. Ağız yapısına uygun 2li satılıyor. İnan pişman olursun o parayı verdiğine
Valeria Asel2501 bu markayı deneyeceğim çünkü oioi ile ilgili çok olumsuz yorum duydum🙊 https://ty.gl/v4onpbkjej
yigitinaannesii Oioi den hiç memnun değilim. Tabak da deterjan kokusu kalıyor bebek deterjanı ile elde yıkamama rağmen. Kaşımları uçları bence çok kalın bebek ağız yapısına uygun değil. Ve çok zor alınıyor o kaşıkla
yigitinaannesii Asel2501 Bencede oioi markasının şikayetleri hep deterjan kokusu bıraktığı yönünde. Bigün bebeğime yedirirken tadına bakayım yemeğin dedim olduğunca deterjan kokuyordu midem kalkmıştı
Mlkzrl Asel2501 oioi tüm set aldım. Kaşığı diş kaşımak için kullandı genelde :) tabak kase çok kullanışlı. Tavsiye ederim
Emir11 Asel2501 wee baby kaşıkları çok güzel. Oioi tabak kase aldım hiç gerek yok o kadar para vermeye normal uygun birşey alın bence suluk avent alın ucu yumuşak baya iyi..