Ftmsmy Merhaba anneler bebeğim 1 ay 21 günlük 3 günden beri çok ağlıyor meme almıyor uyumuyor sakinleşmiyor ne yapacağımı şaşırdım sizce kolik bebek mi
momma Ftmsmy koliğin belli saatleri vardır. Her gun aynı saat ağlamaya başlar ve biter genellikle akşam üstü veya akşam olur bu saatler
Olric11 Ftmsmy kolik haftanın en az üç günü aynı saatlerde kriz başlar genelde aksam krizleri sabaha kadar devam eder eğer sabah başlamışsa geceye kadar sürer birgün ağlayım üç gün susayım demez kolik 🥰 saatini bilir o saatte başlar
Nur6102 Ftmsmy yediğiniz şeylere dikkat edin mesela bi hafta süt ve sit ürünlerini yemeyin bakalım bi değişiklik olacak mı
Ftmsmy momma benim kızım öyle değil belli saatlerde değil açıkçası ama 3 gündür çok ağlıyor gaz sancısı olabilir ama değiş mi
momma Ftmsmy evet olabilir :( gazdan hala çeken biri olarak söylüyorum ki gazın tek ilacı zaman. Kolik zaten evet gaza baglı ama bazen sebepsiz ağlama ve anne karnına özlem olarak değerlendiriliyor
Ftmsmy momma umarım geçer bir an önce o kadar zormuş ki çocuk düzgün uyumuyor bile ne yapacağımı şaşırdım artık