Mysons Merhaba. Babam 5 6 saatlik bir mesafede başka şehirde yalnız yaşıyor. Kendi yemeğini işini yapabiliyor ama ben kargoyla çorba yemek pilav börek vs yapıp göndermek istiyorum kargoyla. Neler yapabilirim uzun yola dayanabilecek ve nasıl gönderebilirim? Yemekleri cam kavanozlara koysam kırılır. Pıtpıtlara sarabilirim kavanozlari. Başka önerisi olan varsa lütfen yazar mısınız
Madam Mysons yani çok uzak değilmiş ayda bir gidip buzluğunu doldurup gelin kargoda mahvolur bunlar hemen dağıtıma çıkmaz falan bir günde bile kokar çorba
Ebru-isil Mysons köpük kutular olabilir strafor olanlardan o hem ısısını soğuk ya da sıcak uzun süre tutar hem de kırılma ihtimali de azalır.
Elif311 Mysons yani bence yemek gitmez yaa kargoda kaç gün mahvolur aslında durumu varsa yaa yatdımcı tutsa yemek için falan
AnnaKarenina_ Mysons otobüs firmalarına verin hemen ertesi gün alır sarma,sigara böreği mantı bazlama bunları buzluğa atabilirsin ısıtıp yiyebilir
23aaa Babanız nasıl bakar bilmiyorum ama bence evlense daha iyi olur yalnızlık Allaha mahsus sonuçta yemek derkende plastik kutular var onlarla börek kurabiye daha mantıklı cam ve pıtpıtlarla çeşit çeşit kavanozlara sıcak sıcak çorba koyarsanız uzun süre dayanır diye düşünüyorum otobüse verseniz daha hızlı ve sağlam gider sanki
Mysons 23aaa henüz boşanma davası bitmedi maalesef ama isterse destek olurum tabi.otobusler bize uzak ama düşüncem
Mysons Madam doğru olabilir ama iki çocuk küçük. Eşimin kendi işi bir yere gidemiyorum. Otobüsle çocuklar zor olur
Mysons Madam peki gittigim zaman buzluğa hazır yemek ne konulabilir ? Ben direkt ısıtıp yenecek bir şeyler yapmak istemiştim
Madam Mysons kargo işine hiç girmeyin o zaman mahvolur herşey çocuklara bakacak biri olsa günübirlik bile gidersin aslında yada eşin emanet etsin arada bir işini
Madam Mysons herşey olur aslında biber dolması , köfte, yaorak sarması işte mantı yap yeşil fasulye, karnıyarık, puaça börek, menemenlik konserveler yap mantı hariç pişir koy hiçbir şey olmaz çözülünce ısıtır baban
Madam Mysons denedim malesef eşim uzaktaydı gönderdik kargo gitti ama dağıtıma çıkmadı hemen falan derken kolinin yarısı kokmuştu bir daha asla dedim
Mysons Madam bunların hepsi normal yemek yapılmış haliyle mi buzluğa atılıyor canım hiç öyle denememiştim. Mesela biber dolmasını yapıp pişirip sonra buzluğa atıp sonra çıkarıp çözülmesini mi beklicem. Poğaça köfte falan onları biliyorum pişirip koyduğun gibi çıkıyor buzluktan. Taze fasulye de mi yemek yapılmış haliyle konulup cikinca güzel oluyor mu
Madam Mysons yani benim kötü tecrübem olduğu için olumsuz tabi deneyip sıkıntı yaşamayan var mı bilmiyorum da
Madam Mysons aynen yemek olarak koy çıkarınca çözülsün ısıtsın eğer pişirebilirse ama pişirmeden atman daha iyi olur