AsilZeynepp Burcu2398 benim ilk hamileleginde 06 cikmisti doktor varda yokta diyemem 2 gunde bir kan vrrmen gerekjyor demişti
Burcu2398 iki_tospik_annesiii günüm geçmedi. 18 nisan regl oldum. 27 sinde ilişki oldu. Betam 6.0 ne kadarlık bebek?
iki_tospik_annesiii Burcu2398 cnm kan değerini tekrarla gecede 2 katı artması lazım. Şuan için kesin birşey diyemem. Son adet tarihine göre hesaplaman lazım. Googleden hesapla son adet tarihine göre. ben büyük oğluma adetime 10 gün wardı 64 le öğrendim
Htcokur Bi kaç gün sonra testi tekrarlaman gerek 06.24 arası gri diye geçer tekrar edilmesi gerekli yükseliyor mu diye 05 kesin yok demek çünkü
Htcokur Burcu2398 kesin birşey deyip ne sevindirmek ne üzmek istemem asla o yüzden tekrar yap test bi kaç gün sonra
Guneshr Burcu2398 iki günde bir beta baktır iki katı yükseliyorsa hamilesindir. Bende 7 ile öğrenmiştim 🌸 son adet tarihine göre kaç haftalık olduğu hesaplanıyor
Guneshr Burcu2398 tam 3 haftalık oluyordu . Ben yumurtlama zamanımı biliyordum. Yumurtlama zamanımdan bir hafta sonra Hamile olduğumu öğrendim
nmeltem Gün aşırı iki katı artıyorsa hamilesin demek oluyor. Son regl’ine göre yaklaşık 3 haftalık oluyor.
AsilZeynepp Burcu2398 5 ve üzeri hamielelik sayiliyor 06 , 5 ten sonra gelen sayi oluyor🙈 60 sa zaten vardir gebelik yuksek bi rakam o
AsilZeynepp Burcu2398 ayni sey bunlar zaten sadece sonuc kagidinda 0.6 yaziyor tekli rakamlar bu sekilde yazılıyor