2cocukannesi__ Oy anam anam etin kg olmuş 180 😪😪😪 ey allahim yarım kg alayım kg nekadr abi dedim 180 demesiyle hemen geri döndüm bu ne hal ne olcak böyle 🤒 hersey ateş ateş barut yarabbim
alchn 2cocukannesi__ minicik ya 438 Gr. Tavuk bonfile ye ben 48tl para verdim şok şok şok şok . Bir ailemi yemeğe çağırdım et aldım kıyma işte tatlısı yok şunu bunu tam 496tl tuttu şaka gibi daha salatalık domates biber sebze türleri ayrı valla
2cocukannesi__ Deletedmom00881 we bana diyor ki al daha da artacak bende turistler yesin dolar vs. Bozdup biz halkımız böyle kuru ekmeğe mecbur kaldık kimseyi evime çağıramiyorum etsiz tavuksuzda olmuyor bebeğim 7 aya gircek mecbur tavuk et kıyma vs. Alacağız kendimizden geçtik yoksa nasıl gelişim olcak of allahm
alchn 2cocukannesi__ vala birde aylık değil ya haftalık çok Zor artık bir başımızı sokacak ev alalım dedik oda o kadar zor ki
2cocukannesi__ alchn kız nereye ev alma imkanı hep kartta yükleniyoruz aylik alışveriş 2bin şaka gibi daha da geçiyor oğlum ek gıdada oğlumuzun canı sağ olsun diyoruz biz kendimizden de kisamiyoruz ki mutfaktan
Ladybugs 2cocukannesi__ 2 binse çok iyi sadece deterjan temizlik şampuan vs 1000 tutuyor bizim 4000 alısverıse gidiyor nerdeyse
Diyaraldemir Abf ayyy gerçekten mi ya???? O alım gücünü düşürmek için halkı mağdur etmek için göz göre göre neler yapıldı neler… Yazık ki bu kafayla kaç nesil büyüyecek!
2cocukannesi__ Abf Ay bu AKP li kafası yemin ederim ya nefret ediyorum sen nerden biliyorsun şükür etmediğimizi yaaaaaa bas git siyasete döndürme beni
Vlns 2cocukannesi__ asıl zamları yeni hasatlardan sonra bekleyin diyorlar . Üretici zamlı ekecek mecburen ve tüketici de zamlı alacak . Eylül Kasım da daha çok göreceğiz Allah’ım güç kuvvet ver gerçekten . Almanya’ya gidelim diyordum hep 2 senedir eşime . O da diyor ki bu gidişle senin dediğin olacak galiba
2cocukannesi__ Vlns oralar da bile uçmuş merak etme Almanya Almanyaliktan çıkmış orda da sıkıcan kemeri burda gelip çatır çatır yicen emekli olup