Nilozkan Nolur yardım edin ya 😔😔 kızım 2 haftadır pisik ama öyle böyle değil yaa kasiklarina kadar sıcradi gitmedigim sağlık ocağı hastane kalmadı kremler bi işe yaramadi 2 buçuk aylık kızım . Çok mizmiz haklı yani kipkirmizi altı nasıl gecirebilirim bez kullanmıyorum direk pijama giydiriyorum belki bez öyle yapiyodur diye
Ecocan Nilozkan bende bepanthol kullandim yaramadi eczane den bi krem aldim o iyi geldi sukur eczaneye sorup deneyin isterseniz Trosyd diye bi krem
Defneninannesi Nilozkan Benim kızımda pişik olmuştu geçirememiştim. Sonra burda bi arkadaş bebeğin poposunu temizledikten sonra biraz havalandır kurusun. Sonra sudocreami yoğurt gibi kalın bir tabaka halinde sür dedi. O şekilde yaptım 3 günde geçti. Ona da doktoru söylemiş. Ama baya yoğun sürdüm kremi
Nilozkan Defneninannesi antibiyotikli krem verdiler 2 gündür onu kullaniyorum ama oda fayda etmedi gün gectikce dağılıyo asagilara
CidemNisa Nilozkan kesinlikle arko krem tüplerden 2 tl falan eczanede bepanthol kullanıyordum arko kullan dediler arko kulandım harika geldi kesinlikle pişik olmuyor deneyin derim
Esraabrklu CidemNisa Evet bencede o kadar pahalı marka kremlere para vermenizi tavsiye etmiyorum .Arko kesinlikle denemeniz gereken bi krem . Ben de bilmiyordum desitin,sudocrem, travazol, mustela kullandım geçmedi ama arko hemen geçirdi ..bi dene
Mermaid Nilozkan Travazol yada hametan kullan iyilessin yogurt gibi bolca sur, dikkat et kuru cilde sureceksin suyunu peceteyle aldir , bezini degistir baska marka kullan
HaticeY Nilozkan ya bizim de 2 haftadır aynı sorun var mantar oluştu ve dağılıyor gece kanadı her seferinde oturup ağlıyorum o kadar canı yanıyor ki. Travazolundan sudocremine antibiyotiğe kadar kullandım napacaz biz bu çocuklara kaç kere doktora götürdüm. Daha sevemedim oğlumu ya 24 günlük 😢
Brglbray Islak mendil kullanıyorsan eğer hemen değiştir bende sleppy kullanıyorum bezini ve ıslak mendilini yenidoğan ıslak mendili bittiği için farklı ıslak mendili kullandım bir iki hafta kadar baktım ki pişik çocuk kırmızı kırmızı her yeri poposunda hemem sleppynin yenidoğan ıslak mendilini aldım ilk günden kızarıklığı geçti ve sudocream kullanıyorum kalınca sürüyorum altını öyle bezliyorum o kaka yaptığı yer bile çok kötüydü sabah farkettim orası da normale dönmüş. Ya pamuğu ıslat yada yenidoğan yüz yüz saf suyla yıkanmış pamuk mendillerden kullan