sahrakytpe Kızım 7 aylık memede uykuya geçiyor tükendim artık başka yaşayan var mı ? Nasıl bıraktırdınız nolur yardım edin
Snowglobe sahrakytpe üstte kalsın. Benim kızım 9 buçuk aylık. Hiç Bi zaman meme düşkünü olmadı. Bu zamanlara zar zor geldik ama son 2 haftadır memede uyuyo. Bu zamana kadar hiç uyumadı halbuki. Ama şimdiden yıldım.
lunamilaa sahrakytpe bizde 9 aylığız 9 aydır memeyle uyutuyorum hiç bir sorunumuz yok. Yalancı emzik almadığı için bi dışarıda zorluk oluyor onun dışında uyku saatlerimizde memeyle dalıyor uykuya ben çok rahatım
sahrakytpe Snowglobe Ayy biran önce vazgeç vallahi benim 5 . aydan beri böyle artık boynum belim gitti😢
drn5410 sahrakytpe yatarak yanında uyuyarak emziriyorum aslında çok rahat ama 2 saatte bir emiyor bebek gibi 🤭
Snowglobe sahrakytpe ayağımda uyuyordu normalde. Ama şimdi ayağıma aldığım gibi ağlama krizine giriyo kendini atıyor ordan oraya
basaksahinx sahrakytpe ben meme içip hafif şarhoş olunca emzik verip ayakta sallıyorum hangisi daha kötü bilemiyorum 🤣
Dddamlaaa bebeğim 3 aylık aynı sorunu yaşıyorum yakında işe başlicam çözüm bulan söylesin🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️