Nilunas Bisracinarkartal biz tam 6 aylıkken almıştık 2 hafta adım atmadı 😅sonra yavaş yavaş yakınlara gitti şimdi 9 aylık olacak eşik halı dolap dinlemiyor tehlikeli oluyor bazen mutlaka gözünüzün önünde olsun bebeğiniz birde çok fazla yürüteçle xaman geçirmemesine dikkat ediyorum 🤗
Drkn 7 aylıktı sanırım şuan tutabilene helal olsun eşiklerden bile yurutecin önünü kaldırarak ziplayip geciyor tehlikeli olmaya başladı artık çok fazla bindirmiyorum oyuzden
Hayriyeasel 1-2 hafta sonra tam öğrendi ve şuan evin anasını ağlatıyor çekmeceleri açıp bosaltiyor iç çamaşırlarını dökmüş bir ara 😀
Asel2 Bisracinarkartal 5 ay 13 günlük çok kararsızım yürüyeç konusunda aceba alsam mı bende yürümeyi destekliyor mu sizce
Zyneepemree Bisracinarkartal valla ben 6 aylıkken aldım sürekli kucak istiyordu bıraktığım an ağlıyordu mecbur aldık ilk gün alışma sürecindeydi 2.gün ortalığının anasını ağlattı😂 şuan 7 ay 12 günlük neler yaptığını siz düşünün
UraSsmom Bisracinarkartal 5 aylık 10 günlüktü sanırım koydum 1 2 gün odanın içinde dolandı sonra keşfetmeye başladı diğer odaları