BilgeA Ya bugün ek gıdaya başladım Bebeğim 5ay 23 günlük yoğurt verdim öğlen 4 -5 cay kaşığı şimdi kustu kesik sut şeklinde vücudunda da kızarıklıklar olmaya başladı bahçedeyiz araçta yok ne yapabilirim alerji mi acaba ya çok korkuyorum 😭😭
[silindi] Alerjik reaksiyon gibi duruyor yapicak birsey yok korkmayin birkaç gun ara veri yogurda sonra tekrar deneyin eger yine olursa bi doktora gidersiniz. Alerji testi isticek muhtemelen sut ve sut urunlerine alerjisi varsa cikar
BilgeA [silindi] umarım yoktur verdiğimde de yüzünü ekşitti beğenmedi hanımefendi yoğurdu 😅 sağol canım
Asliiiihan Tedirgin olma gözlemle kızarıklık 1 saate geçecek mi ayrıca yogurtdun temas ettiği yerleri yıka asidi de zarar veriyor yoğurdu kes verme korkma bişey olmaz
BilgeA Asliiiihan yoğurdu öğlen 12 gibi verdim bi sorun yoktu saat 5 gibi de banyo yaptırdım bi sıkıntı yoktu şimdiye kadar bir kaç gündür gece uyuturken zorlanıyorum mızmızlanıyor baya. Yanıma aldım uyusun diye kustu kesik süt şeklinde sonra ışığı açıp baktim çene bölgesinde ve boyun kısmında minik kızarıklıklar olmaya başlamış 😑
[silindi] BilgeA bi dahakine muz ve bebe bisküvisi ile karistirip ver bakalim ilklerde sevmiyolar ama oglum simdi her öğünün yaninda yogurt ister 🌺
BilgeA [silindi] masallah umarım bende sevdirebilirim. Aslında hata yaptık eşim dün şeftaliyle başladı tatlı şey yedi tabi sevmez yoğurdu 😂
ilsu BilgeA ılık bir suyla duş aldır canım sık sık kontrol et ve bir süre verme kızım da öyle oldu şimdi geçti ama panik yapma
BilgeA Ser-123 inek sütü taze sagilmisti dün hemen getirip kaynattım yoğurt mayaladım bugün verdim böyle oldu
Arifesbk09 BilgeA yoğurda alerjisi cıkmış. Sanırım sadece yoğurda değil süt ve süt ürünlerine karşıda aynı tepkiyi verebilir. Yakın zamanda doktora götürmeni tavsiye ederim. Gevmiş olsun🙏🏻
BilgeA Arifesbk09 teşekkür ederim canım insallah süte sut urunlerine alerjisi yoktur ya zaten kilosu dusuk 😕
Ser-123 BilgeA yiğenim de böyle oldu inek sütüne alerjisi çıktı 7 8 Ay a kadar sürdü sonra kendiliğinden geçti